ΟΦΗ είσαι αφού…

SMS
18:29 | 17/12/2019

Οι περιπτώσεις Σεμέντο και Νοικοκυράκη αποκαλύπτουν το κλίμα και την φιλοσοφία του… νέου ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο «capitano» της Κ19 του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι πολύ πιθανό να μη χρησιμοποιηθούν καθόλου στο ματς της Τετάρτης (18/12) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αυτό, όμως, δεν έχει και τόση σημασία, καθώς το πιο σπουδαίο είναι ότι στα πρόσωπα των δύο παικτών και με την παρουσία τους στην αποστολή του αγώνα με το «τριφύλλι», αποτυπώνεται ουσιαστικά το κλίμα και η λογική που διέπει πλέον τον οργανισμό.

Ο Σεμέντο, αν και προέρχεται από ένα ύπουλο τραυματισμό στον ώμο, και ο κίνδυνος υποτροπής αν χρησιμοποιηθεί, είναι ορατός, έκανε σαν… τρελός για να μπει στην αποστολή.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παίζει με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πόσο πολύ έχει δεθεί με τον Όμιλο και πόσο έντονη είναι η επιθυμία του να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» σ’ αυτό το δύσκολο ματς.

Το πιθανότερο είναι ο Γιώργος Σίμος να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση, αλλά ακόμη κι έτσι η «δίψα» του Πορτογάλου είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί σημαντική «ντόπα» ηθικού για τους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά, τώρα, στον Νοικοκυράκη, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα Super League 1. Μοιάζει το φαβορί για να μείνει εκτός 18άδας, όμως και πάλι είναι σημαντικό που ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας φτάνει μέχρι τον… προθάλαμο.

Και η παρουσία του στην 20άδα αποτελεί μια… σκηνή από το μέλλον. Ένας από τους μεγαλύτερους πια στόχους του ΟΦΗ είναι η «παραγωγή» παικτών, που θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.

Και ο Νοικοκυράκης, ο οποίος βελτιώνεται διαρκώς και το τεχνικό επιτελείο δείχνει να τον πιστεύει, όχι μόνο προέρχεται από τις υποδομές των «ασπρόμαυρων», αλλά είναι και ηρακλειώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παρών» ο Σεμέντο!

Τα τελευταία χρόνια είναι αλλιώς!

Με... οδηγό το αγαπημένο του 3-1!

Με συνταγή... Άρη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.