Με... οδηγό το αγαπημένο του 3-1!

09:09 | 17/12/2019

Οι καιροί άλλαξαν, όμως θέλει μεγάλη προσοχή για να συνεχίσει ο Όμιλος το καταπληκτικό σερί του επί του Παναθηναϊκού.

Οι ρόλοι έχουν πια αντιστραφεί. Ο ΟΦΗ έχει κάνει τεράστια «βήματα» προόδου σε όλα τα επίπεδα, ενώ στην αντίπερα όχθη, το «τριφύλλι» δε βρίσκεται και στα καλύτερα του και τα τελευταία χρόνια επιχειρεί «επανεκκίνηση» στην πορεία του.

Τώρα πια δεν είναι υπερβολή πως, ιδιαίτερα στο «Γεντί Κουλέ, ο Ηρακλειώτικος σύλλογος δε φοβάται κανέναν. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Και οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την Τετάρτη (18/12) στο… κάστρο τους τον Παναθηναϊκό. Το ζητούμενο, έτσι, είναι να τον υποτάξουν για άλλη μια φορά.

Ο ΟΦΗ, εξάλλου, έχει ήδη πετύχει κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην ιστορία του στις αναμετρήσεις με τους «πράσινους».Οι τέσσερις «κολλητές» επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι ένα ρεκόρ επί της αθηναϊκής ομάδας.

Η εξαιρετική αυτή συγκομιδή άρχισε τον Νοέμβριο του 2016 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και συνεχίστηκε μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο, όταν το σύνολο του Γιώργου Σίμου πέρασε σαν σίφουνας από το ΟΑΚΑ.

Στα τρία τελευταία, άλλωστε, ραντεβού τους ο ΟΦΗ έχει επικρατήσει με το αγαπημένο του 3-1, αλλά το ζητούμενο φυσικά είναι να διευρύνει την εντυπωσιακή του επίδοση.

Ο Όμιλος, δηλαδή, ψάχνει το 5Χ5 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτου σκορ, προκειμένου να διατηρηθεί στα υψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας και να προχωρήσει με ακόμη ένα «τρίποντο» μέσα στο «σπίτι» του.

Το «τριφύλλι» δεν τρομάζει τον ελλιπή ΟΦΗ, όμως αυτό δε σημαίνει κιόλας ότι οι «ασπρόμαυροι» θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα. Η κρητική ομάδα οφείλει να παρουσιάσει υψηλό δείκτη ετοιμότητας και να εμφανιστεί απόλυτα προσηλωμένος στο σχέδιο του για το ματς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη αποδίδει σε αρκετές περιπτώσεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ είναι ενδεικτικό το γεγονός πως παραμένει αήττητο στους τελευταίες 6 αγώνες του για την Super League 1. Όπως και με τον Άρη, έτσι και τώρα ο Όμιλος καλείται να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να νικήσει και τα προβλήματα του.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν προσοχή, καθώς έχουν τις δυνατότητες να προκαλέσουν «ζημιές». Και θα είναι κρίμα αν ο ΟΦΗ δεν αποχαιρετήσει μ’ ένα τέτοιο «τρίποντο» για το 2019 το «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με συνταγή... Άρη

«Στρατιώτης» Μαρινάκης Νικόλαος!

Με ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ στο Κύπελλο

Ο «Γολγοθάς» του ΟΦΗ τον Ιανουάριο

Ο ΟΦΗ έχει παραπάνω από έναν λόγους για την πρόκριση

Στάικος: «Πρώτα κοιτάμε τη δική μας απόδοση»

Σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Μαρινάκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.