ΟΦΗ… εναντίον ΟΦΗ

08:30 | 07/03/2019

Οι συμφορές που μοιάζουν… με κακόγουστα αστεία συνεχίζονται, και στον ΟΦΗ τα πάντα πια θεωρούνται πιθανά.

Στον Όμιλο πριν ξεπεράσουν το σοκ της εξοντωτικής ποινής για το παιχνίδι της περασμένης περιόδου με τον Αιγινιακό, ήρθε την Τετάρτη (06/03) και η αγωγή που κατέθεσε εταιρεία κατά του συλλόγου, του Μιχάλη Μπούση και του Ηλία Πουρσανίδη για οφειλές της προηγούμενης διοίκησης από πέρυσι.

Το πιο παράξενο; Μάρτυρες υπεράσπισης είναι τρία πρώην μέλη της. Δηλαδή… ΟΦΗ εναντίον ΟΦΗ. Ξεκάθαρα… Στον ηρακλειώτικο σύλλογο έχουν μείνει πραγματικά άφωνοι, παρόλο που σιγά-σιγά θα πρέπει να συνηθίζουν στην ιδέα πως όλα πλέον μπορούν να συμβούν σ’ αυτή την ομάδα.

Τα «φαντάσματα» του πρόσφατου παρελθόντος προκαλούν ακόμη και σήμερα εφιάλτες στον ΟΦΗ, ωστόσο οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και είναι αποφασισμένοι να κλείσουν όλες τις… πληγές και να επαναφέρουν την απόλυτη ηρεμία. Άσχετα από το γεγονός πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τα δεινά που περνάει ο Όμιλος το τελευταίο διάστημα.

Εδώ, στον έλεγχο των ορκωτών λογιστών δε φάνηκε το χρέος προς την εταιρεία που έκανε την αγωγή, κάτι που μοιάζει απίστευτο. Αυτό που, πάντως, ενόχλησε περισσότερο ήταν το timing, το οποίο επέλεξε η εν λόγω εταιρεία να προχωρήσει το θέμα και το ότι κατατέθηκε αμέσως η αγωγή και εις βάρος του Μιχάλη Μπούση.

Οι «ασπρόμαυροι» διανύουν το πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Το σύνολο του Χάιμε Βέρα μάχεται για να κρατηθεί στη Super League, ενώ δέχτηκε και την σκληρή τιμωρία από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ενώ, δηλαδή, ο ΟΦΗ βρίσκεται στη μέση μια… καταιγίδας, ήρθε και αυτό για να… δέσει το γλυκό. Στο ιστορικό σωματείο, βέβαια, όσο ξαφνιάστηκαν, αλλά τόσο πείσμωσαν και θα κινηθούν ανάλογα για να κλείσουν και αυτό το «μέτωπο», με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την πρόοδο της ομάδας.   

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγωγή κατά ΠΑΕ και Μπούση με μάρτυρες τρεις πρώην!

Γιατί στον ΟΦΗ δεν πίστευαν στα μάτια τους με την αγωγή!

Η απάντηση των τριών για την αγωγή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.