ΟΦΗ, έτοιμος για... άνοδο!

Mπασκετ

Συστάθηκε η τετραμελής επιτροπή που θα ‘’τρέξει’’ το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ του εφετινού μπασκετικού ΟΦΗ - ποιοι απαρτίζουν το νέο σχήμα - ''κλειδώνει'' η μετακόμιση της ομάδας στα Δύο Αοράκια

Η συνάντηση της περασμένης Παρασκευής (20/07) έδωσε το σύνθημα της επόμενης ημέρας.Τα βασικά εμπόδια ξεπεράστηκαν, οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και έτσι ο ΟΦΗ αναμένεται να δημιουργήσει μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ο... σκόπελος του τοπικού εδώ και μέρες είχε αποφευχθεί και τα τελευταία 24ωρα ετοιμάζεται ο νέος μπασκετικός ΟΦΗ. Το περσινό RESTART δεν... ευδοκίμησε με την ομάδα του Ηρακλείου να ανεβάζει εφέτος τον πήχη. Πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η άνοδος!

  • Η νέα διοίκηση

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο διευθυντής της τηλεόρασης CRETA, Μανόλης Αλεξάκης συνεχίζει στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, το ίδιο και οι Σ.Καμπάκας –  Τ. Χωραϊτης. Την τετραμελή επιτροπή συμπληρώνει ο γνωστός επιχειρηματίας και…  ''Ομιλίτης'' Γιώργος Τζωρακολευθεράκης ενώ αρκετοί ακόμα επιχειρηματίες έχουν συμφωνήσει να βρεθούν κοντά στην νέα προσπάθεια. Το επόμενο διάστημα, ίσως, προστεθούν και νέα άτομα στο διοικητικό σχήμα.

  • Έκλεισε το θέμα Ράλλη

Μαζί με όλα τα σημαντικά θέματα για το ''χτίσιμο'' του νέου ΟΦΗ, το βράδυ της Παρασκευής επισφραγίστηκε και συνέχιση της συνεργασίας με τον Βασίλη Ράλλη. Ο έμπειρος κόουτς, πήρε την θέση του Γιάννη Κόκκινου κατά την διάρκεια της σεζόν που πέρασε, πήρε ''ψήφο'' εμπιστοσύνης από την νεοσύστατη επιτροπή και θα συνεχίσει, όπως αναμενόταν, και την νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ήδη, ο πρώην τεχνικός του ''Ηράκλειο'' έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις παικτών από Β' Εθνική που θα κάνουν την διαφορά και θα δώσουν ποιότητα στη νέα ομάδα.

  • Το στοίχημα με τα ''Δύο Αοράκια''

Ειλημμένη είναι και η απόφαση της διοίκησης αλλά και των επιχειρηματιών που συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα του μπασκετικού ΟΦΗ, η ομάδα να αγωνιστεί στα ''Δύο Αοράκια''. Όπως είχε αποκαλύψει δημοσίευμα του Capitano.gr, το πλέον σύγχρονο γήπεδο της Κρήτης αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της κρητικής ομάδας, προσδοκώντας σε έσοδα από κόσμο - διαφημίσεις αλλά και στην άνεση που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. Θυμίζουμε ότι στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του ΒΑΚ θα συνεχίσουν οι ακαδημίες του συλλόγου.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ραντεβού με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά, ώστε να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την χρήση του γηπέδου ενόψει νέας σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.