ΟΦΗ και ελεύθεροι: Θα κάνει άλλη μεταγραφή;

ΟΦΗ

O ΟΦΗ έχει μπει στον αστερισμό του Άρη, αλλά ταυτόχρονα τα ραντάρ παραμένουν ανοιχτά όσο ανοιχτή παραμένει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές (έως 17 Σεπτεμβρίου).

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι ένα: Θα κάνει άλλη μεταγραφή ο ΟΦΗ; Ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει, όχι τουλάχιστον το ίδιο ξεκάθαρη με την ανάγκη του Ομίλου για ενίσχυση.

Το ιδανικό για τους «μελανόλευκους» θα ήταν να προστεθούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, ένας εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ, αλλά η ελεύθερη αγορά είναι μία περίεργη κατάσταση. Υπάρχουν οι ευκαιρίες, τα «λαβράκια», αλλά και οι περιπτώσεις εκείνες που χρειάζονται ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Προφανώς οι επικεφαλής δεν έχουν κλείσει την πόρτα, έχουν εξετάσει περιπτώσεις, έχουν τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για να γίνει κάποια μεταγραφή και όχι απλώς να γίνει... για τα μάτια του κόσμου. Η βασικότερη προϋπόθεση είναι ο παίκτης να μπορεί να βοηθήσει σύντομα και όχι... με τη νέα χρονιά. Εκτός αν μιλάμε, βέβαια, για μία σούπερ περίπτωση για την οποία θυσιάζεις την υπομονή σου.

Θέλει ο ΟΦΗ παίκτη; Ναι. Θα πάρει; Ιδού η απορία. Το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό, αλλά από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση. Το ιδανικό και το έχουμε τονίσει πολλές φορές αυτό θα ήταν ο ΟΦΗ να πάρει ακόμη ένα εξτρέμ και ένα αριστερό μπακ για να κλείσει ιδανικά το εφετινό παζάρι. Ο χρόνος, όμως, πιέζει, η αγορά των ελεύθερων έχει αστερίσκους, αλλά από την άλλη ο Γενάρης δεν είναι μακριά για τις διορθωτικές κινήσεις.

Προς το παρόν, πάντως, το μυαλό όλων είναι στον Άρη. Προέχει το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς την προσεχή Δευτέρα και έχουμε χρόνο να τα πούμε ξανά για τα μεταγραφικά. Είναι ένα παιχνίδι που ανάλογα με το αποτέλεσμα θα παίξει το ρόλο του στην επόμενη μέρα και δη στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Το be continued, που λένε και στις σειρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ της πρεμιέρας

Ο Ντουρμισάι βάζει δύσκολα στον Καστάνιος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.