ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Pregame, πιθανές ενδεκάδες και... ψηφοφορία!

SMS
12:07 | 09/10/2022

Λίγες ώρες πριν την έναρξη (16.00 - Live Capitano.gr) του ντέρμπι στο ''Γεντί Κουλέ'', σας παρουσιάζουμε τα τελευταία δεδομένα των δύο ομάδων - Poll για το αποτέλεσμα του ματς

OΦΗ και Ολυμπιακός συγκρούονται στο - όπως αναμένεται - κατάμεστο ''Γεντί Κουλέ'', το απόγευμα της Κυριακής (16.00), για την7η αγωνιστική της Superleague. Με προβλήματα και οι δύο ομάδες, η προβληματική προετοιμασία τους το καλοκαίρι και το κακό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, δίνει στο ματς επιπλέον ενδιαφέρον.

----> Προϊστορία: ΟΦΗ - Oλυμπιακός: Η νίκη επί... Γκερέρο στο «ντεμπούτο» του Μπούση

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στο χορτάρι. Ο Νίκος Νιόπλιας θα εμπιστευτεί ξανά τον Τοράλ στο βασικό σχήμα όπως και τον Λάρσον στα χαφ (με Μαρινάκη μπακ). Λογικά με Στίβενς κάτω από τα δοκάρια, Μπαλογιάννης και Μαρινάκης (Λάρσον) στα άκρα με τους Βούρο και Διαμαντή στα στόπερ, στα χαφ ''παίζεται'' μια θέση ανάμεσα σε Ντιουσέ και Περέα, σίγουροι μοιάζουν οι Τοράλ και Μεγιάδο. Ντίκο δεξιά (ή Λάρσον), Μπιφουμά αριστερά (Ντίκο αν παίξει ο Λάρσον δεξιά) και Γκερέρο στην κορυφή. Αυτή αναμένεται να είναι η 11αδα του ΟΦΗ, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη. Στην αποστολή για 1η φορά ο Τζου.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήρθε στο Ηράκλειο με μόλις ένα στόπερ και... αρκετή γκρίνια στην έναρξη της σεζόν. Αρκετοί παίκτες στο ρόστερ, αλλαγές προπονητών και προβληματισμός, τα δεδομένα για τους ''ερυθρόλευκους'' με το παιχνίδι να έχει χαρακτήρα τελικού.

----> ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Ένα ξεχωριστό pregame, με rewind και ρετρό ιστορίες

Ο Πασχαλάκης διεκδικεί θέση στα γκολπόστ (ντεμπούτο), στα στόπερ ο Παπασταθόπουλος θα ξεκινήσει και στο πλευρό του αναμένεται να βρεθεί ο Βρσάλικο, εκτός αν οπισθοχωρήσει ο Εμβιλά. Στα αμυντικά άκρα εκτός απροόπτου θα κινούνται οι Άβιλα και Ρέαμπτσουκ. Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ εκτός αν ο Γάλλος χαφ οπισθοχωρήσει τότε υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης. Στη θέση "10" αναμένεται να επιστρέψει ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Μπιέλ και τον Μασούρα στα επιθετικά άκρα και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις από Μίτσελ.

ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.