Σήμερα, η ανεπίσημη «πρώτη» του ΟΦΗ

Mπασκετ

Σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ (18.30) η πρώτη - ανεπίσημη - συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν

Την πρώτη - ανεπίσημη - συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν θα κάνουν απόψε παίκτες και τεχνικό επιτελείου του μπασκετικού ΟΦΗ.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και μεγαλύτερη έμφαση στα νέα παιδιά, η φιλοσοφία, πλέον, του συλλόγου

Σήμερα, (19/08) το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου θα δώσει το παρών στο ΒΑΚ στην αφετηρία μιας νέας, απαιτητικής σεζόν. Έπειτα από την παραμονή του Βασίλη Ράλλη και μια σειρά ανανεώσεων (7) που ακολούθησε, ο ΟΦΗ ξεκινάει το ταξίδι του, ενόψει των υποχρεώσεων του στη Β' Εθνική.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε ισχύ, ο κόουτς της κρητικής ομάδας αναζητά έναν βασικό σέντερ που θα πλαισιώσει τους Πάλλη και Πρωτογεράκη κάτω από τη ρακέτα και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Μπουμπάρη.

Όσον αφορά τους γκαρντ, οι νεαροί Καμπάκας και Μαλλιαράκης έχουν προβάδισμα ενώ αρκετοί θα είναι οι παίκτες από την ακαδημία και όχι μόνο - θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και θα κριθούν από τον κόουτς Ράλλη.

Μάλιστα, στην σημερινή ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση στο ΒΑΚ, το παρών αναμένεται να δώσουν μέλη της διοίκησης καθώς και ο νυν πρόεδρος της επιτροπής, Σίμος Καμπάκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο νέος ΟΦΗ

Έμεινε και ο Πάλλης στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.