ΟΦΗ, τώρα είναι η ώρα!

09:54 | 22/05/2019

Ο Όμιλος παίζει σήμερα (19.00) στο… φλεγόμενο «Γεντί Κουλέ» όλη τη χρονιά κόντρα στον Πλατανιά!

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει για το συγκρότημα του Χάιμε Βέρα, το οποίο δίνει το απόγευμα το σημαντικότερο ματς της περιόδου και έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Ο πρώτος αγώνας μπαράζ στα Περιβόλια ολοκληρώθηκε ισόπαλος 0-0 και ο ηρακλειώτικος σύλλογος φιλοδοξεί να… τελειώσει τη δουλειά μέσα στο «σπίτι» του. Το αποτέλεσμα της κυριακάτικης αναμέτρησης είναι σίγουρα… πονηρό, όμως οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια στο πρωτάθλημα και επιθυμούν να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και το τελευταίο και σπουδαιότερο κομμάτι της.

Παίζουν, εξάλλου, μπροστά στο κοινό τους, στοιχείο που αποτελεί επιπλέον «σύμμαχο» τους. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο ΟΦΗ θα έχει μία έξτρα δύναμη, που θα διαδραματίσει το δικό της ρόλο κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Στις τάξεις της ομάδας του Βέρα φυσικά και υπάρχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και άπαντες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πραγματοποιήσουν το στόχο τους. Οι «κόκκινοι» έδειξαν πως αποτελούν ένα επικίνδυνο αντίπαλο, που θα παίξει χωρίς άγχος και αυτό τον κάνει ακόμη δυσκολότερο.

Στον Όμιλο, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλο τους το «είναι» για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Τα προβλήματα, πάντως, για τον Χιλιανό τεχνικό είναι αρκετά, αφού εκτός 20άδας έμειναν οι τραυματίες Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδης, αλλά και ο τιμωρημένος Γιαννούλης.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), με βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Μπαλτά (Αχαΐας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

«Σεφτέ» στο Γεντί Κουλέ σημαίνει... παραμονή

Ανακοινώθηκε η αποστολή... παραμονής!

Πού θα δείτε το ΟΦΗ-Πλατανιάς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.