Οι «μεταγραφές» του Ιανουαρίου

ΟΦΗ

Ο πρώτος μήνας του 2021 φέρνει σημαντικές εσωτερικές προσθήκες για τον ΟΦΗ.

Το κακό ξεκίνησε την περασμένη σεζόν και δυστυχώς συνεχίζεται και την τρέχουσα για τον Όμιλο.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει «χτυπηθεί» πάρα πολύ από τους τραυματισμούς και χάνει πολύτιμες μονάδες της για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν σταθεί ποτέ στο κομμάτι των απουσιών, αφού γνωρίζουν πως είναι μέρος του «παιχνιδιού».

Είναι, όμως, γεγονός πως υπάρχουν φορές, που τα πολλά προβλήματα τους κοστίζουν ακριβά τόσο στην εικόνα τους, όσο και στο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, τη φετινή χρονιά το σύνολο του Γιώργου Σίμου αναγκάζεται να παίζει με… μισή ομάδα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι ελλείψεις συνολικά συμπληρώνουν διψήφιο νούμερο.

Στον ΟΦΗ θέλουν να πιστεύουν ότι σύντομα θα σταματήσει να τους περιτριγυρίζει αυτή η ατυχία και ο 42χρονος τεχνικός θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ολόκληρο το ρόστερ του συγκροτήματος του.

Στον Όμιλο, άλλωστε, οι πρώτες χειμερινές μεταγραφές θα είναι «εσωτερικές». Πρόκειται, δηλαδή, για ποδοσφαιριστές από το τωρινό έμψυχο δυναμικό, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν ξανά στη διάθεση του νεαρού προπονητή τον Ιανουάριο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Σίμος περιμένει τον πρώτο μήνα του 2021 πέντε παίκτες του, που προσφέρουν ποιότητα και περισσότερες, βεβαίως, επιλογές.

Συγκεκριμένα, οι Βαγιεμπάχ Σακόρ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Φελίπε Φερέιρα Σόουζα, Νίκος Μαρινάκης και Κοσμάς Τσιλιανίδης αναμένεται να δηλώσουν «παρών» κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και το «οπλοστάσιο» των «ασπρόμαυρων» θα γεμίσει ξανά.

Υπάρχουν, επίσης, οι Βαζ και Ναμπί, ωστόσο ο πρώτος λογικά θα μπει σε διαδικασία επιστροφής από τον Φεβρουάριο κι έπειτα, ενώ ο Άγγλος αργεί ακόμη αρκετά.

Είναι γεγονός πως ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει ορισμένες κινήσεις και στο «παζάρι» του χειμώνα, αλλά δεν είναι ψέμα πως η επάνοδος των «5» παρέχει μεγαλύτερη άνεση στον ηρακλειώτικο σύλλογο, που θα προσπαθήσει να κάνει στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου την αντεπίθεση του για την «αναρρίχηση» στην πρώτη εξάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ χάλασε τη ζαχαρένια στους παραγοντίσκους

Ροκάκης στο Livetalks: «Περήφανος για την πρόταση του ΟΦΗ»

Τουτζάρης για ΟΦΗ: «Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές»

Μανόλης Γρηγοράκης: Ο ΟΦΗ είναι αυτός, εσείς ποιοι είστε;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.