Οι «αιώνιοι» περιμένουν τον ΟΦΗ

22:01 | 12/04/2019

Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το… δικαστικό μέτωπο, καθώς αναμένονται οι αποφάσεις για την έφεση του ΟΦΗ, αλλά και την… τύχη του «αιώνιου» ντέρμπι.

Από τη στιγμή που ούτε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξαν νέα από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για την απόφαση της έφεσης, που είχε ασκήσει ο Όμιλος αναφορικά με τη σκληρή ποινή που του επιβλήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας, όλα δείχνουν πως μέσα σ’ αυτήν που έρχεται θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση για την έκδοση της και στον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι σχεδόν σίγουροι ότι μέχρι την επόμενη Παρασκευή (19/04) θα έχουν ενημερωθεί από την Ομοσπονδία.  

Στην… αναμονή, πάντως, βρίσκονται και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, αναφορικά με το μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ, που είχε διακοπεί στο 69’ και αποφασίστηκε να συνεχιστεί από το σημείο εκείνο. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν κι εκείνοι έφεση, ζητούν να κατοχυρωθεί υπέρ τους το παιχνίδι και περιμένουν…

Όπως, μάλιστα, αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αποφάσεις γι’ αυτές τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις είναι πιθανό να γίνουν γνωστές ταυτόχρονα. Αν, πάντως, δε συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως αρχικά θ’ ανακοινωθούν τα… μαντάτα για την έφεση του ΟΦΗ και μετά θ’ ακολουθήσει αυτή του «αιώνιου» ντέρμπι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε… αναμμένα κάρβουνα ο ΟΦΗ

Τα τρεξίματα του Μεγιάδο και το μεγάλο στοίχημα του Βέρα

Παραμένει η αγωνία για τον Γιακουμάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.