Σε… αναμμένα κάρβουνα ο ΟΦΗ

20:40 | 11/04/2019

Στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία από μέρα σε μέρα την απόφαση της έφεσης.

Στον Όμιλο… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αναφορικά με την ετυμηγορία της δευτεροβάθμιας επιτροπής για την έφεση που άσκησαν οι «ασπρόμαυροι», αναφορικά με την εξοντωτική ποινή που τους επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος παίζει… θέλοντας και μη σε διπλό ταμπλό, αφού παράλληλα με τη «μάχη» της παραμονής στη Super League, έχει ανοικτό και το δικαστικό «μέτωπο», που αποτελεί φυσικά ένα θέμα μείζονος σημασίας για το ιστορικό σωματείο.  

Ναι μεν στον ΟΦΗ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι το «σκηνικό» θ’ ανατραπεί, ωστόσο, από την άλλη πλευρά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο και δεδομένο.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν καθημερινά τα… σπουδαία και το γεγονός πως δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα ως προς την έκδοση της απόφασης, αυξάνει ακόμη περισσότερο την αγωνία τους. Εκτιμάται, πάντως, πως αν όχι την Παρασκευή (12/04), τότε το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ανακοινωθεί.

Αυτή η προσμονή σίγουρα δεν αρέσει σε κανένα στις τάξεις του ΟΦΗ, αφού από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα της τιμωρίας είχαν ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούν το «κεφάλαιο» αυτό να κλείσει το δυνατόν συντομότερο, ώστε να μη διασύρεται το όνομα του συλλόγου.

Η όλη υπόθεση, εξάλλου, είναι εντελώς… ασύμβατη με όλα όσα πρεσβεύει η διοίκηση του Ομίλου και σε σχέση με τα «πιστεύω» της γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου. Και γι’ αυτό φυσικά οι «ασπρόμαυροι» θέλουν η άσχημη περιπέτεια που τους ταλαιπωρεί να έχει αίσιο τέλος, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι την υλοποίηση των πλάνων τους για τον ΟΦΗ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύ πρόστιμο για το ματς με τον ΠΑΣ

Ποιος τον καταράστηκε...

 Υπάρχει σωτηρία χωρίς «διπλό»; Κι όμως!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.