Οι άνθρωποι του Απρίλη

11:43 | 02/05/2019

Ο Απρίλιος ήταν ο πιο παραγωγικός μήνας του ΟΦΗ και σ’ αυτό το επίτευγμα υπήρξαν συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές.

Μέσα στον Απρίλιο οι «ασπρόμαυροι» συγκέντρωσαν 7 βαθμούς κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Χάιμε Βέρα παρουσίασε σταδιακά σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της.

Και χωρίς φυσικά την παραμικρή αμφιβολία η πρόοδος είναι «προϊόν» συνολικής δουλειάς και προσπάθειας και άπαντες έχουν μερίδιο στα βήματα προς τα εμπρός που έγιναν. Υπήρξαν, ωστόσο, κάποιοι παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο…

Δημήτρης Σωτηρίου: Ο 32χρονος τερματοφύλακας ήρθε από τον πάγκο και έχει πάρει γάντια βασικού. Στην τριάδα αυτών των αγώνων είναι αλήθεια πως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ωστόσο εμπνέει σιγουριά και όποτε χρειάστηκε ήταν… εκεί.

Κώστας Γιαννούλης: Η εμπειρία και η ποιότητα έχουν μετρήσει σημαντικά. Βοηθάει είτε αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, είτε ως στόπερ, όπως έχει καθιερωθεί το τελευταίο διάστημα. Πραγματοποίησε ώριμες εμφανίσεις μέσα στον Απρίλιο και προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Μιγκέλ Μεγιάδο: Απουσίασε από μεγάλο «διπλό» επί του Παναθηναϊκού, όμως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Αστέρα Τρίπολης έδειξε ξανά πόσο σημαντικός είναι για τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Ακούραστος, τρέχει αδιάκοπα, εξαιρετικός «κόφτης», που ξέρει να… καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου στη μεσαία γραμμή.

Χουάν Νέιρα: Εκείνος έχασε το τελευταίο ματς με τους Αρκάδες και το κενό του ήταν ολοφάνερο… Αποτελεί τον «εγκέφαλο» του ΟΦΗ. Τρομερή τεχνική, τα περισσότερα καλά στο δημιουργικό κομμάτι ξεκινούσαν για τον μήνα Απρίλιο από τα πόδια του, ενώ και ανασταλτικά εμφανίζεται τρομερά βελτιωμένος.

Ρικάρντο Βαζ:  Δεν είναι μόνο τα γκολ του με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Έχει πλέον προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και προσθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά στον Όμιλο. Αγωνίζεται πίσω από το φορ, αλλά και στις πλευρές και η απόδοση του κυμάνθηκε σταθερά σε αρκετά καλά επίπεδα μέσα στον Απρίλιο.  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απρίλιος, ο καλύτερος μήνας του ΟΦΗ

Το αήττητο του ΠΑΟΚ ο επιπλέον «συμπαίκτης» του ΟΦΗ

Πάμπος Παμπουλής στο Capitano.gr: «Τα καλύτερα μου χρόνια στον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.