Το αήττητο του ΠΑΟΚ ο επιπλέον «συμπαίκτης» του ΟΦΗ

08:30 | 01/05/2019

Ο ΟΦΗ στη «μάχη» της παραμονής έχει… σύμμαχο την σφοδρή επιθυμία του ΠΑΟΚ να διαφυλάξει στα Γιάννενα το αήττητο του σερί.

Την Κυριακή (05/05) είναι η μέρα της… κρίσης, αφού θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα όσον αφορά στη σωτηρία και ποια θα είναι η ομάδα που θ’ ακολουθήσει στην παρακάτω κατηγορία τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Όμιλος βρίσκεται πολύ κοντά στους αγώνες μπαράζ με το δευτεραθλητή της Football League, ενώ διατηρεί και τις ελπίδες του με νίκη στο Περιστέρι ακόμη και για απευθείας παραμονή, σε περίπτωση που ο Αστέρας δεν κερδίσει στην Τρίπολη τον Πανιώνιο.

Το πιο… ακραίο, τώρα, «σενάριο», που φέρνει τον άμεσο υποβιβασμό της ομάδας του Βέρα, είναι να χάσει από τον Ατρόμητο και παράλληλα να κερδίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα τον ήδη πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Δύσκολο, αλλά από τη στιγμή που μπορεί να συμβεί, στον ΟΦΗ δε γίνεται φυσικά να… ηρεμήσουν. Το μεγάλο συν, βέβαια, για τους «ασπρόμαυρους», το οποίο ενδεχομένως να βοηθήσει την όλη κατάσταση, είναι το ισχυρό κίνητρο του ΠΑΟΚ.

Ναι μεν ο «δικέφαλος» πανηγύρισε τον τίτλο μετά από 34 χρόνια, όμως μόνο αδιάφορος δεν πρόκειται να παρουσιαστεί στην αναμέτρηση, αφού θέλει να τελειώσει αήττητος τη σεζόν στο πρωτάθλημα και να γράψει ιστορία.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μόλις ένα παιχνίδι μακριά από το σπουδαίο αυτό επίτευγμα και δε σκέφτονται ούτε για αστείο ν’ αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στον ΟΦΗ, πάντως, δε θέλουν να εξαρτώνται από τους υπόλοιπους και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, που θα τους εξασφαλίσει τουλάχιστον την παρουσία τους στα μπαράζ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα σενάρια για την παραμονή: Έτσι σώζεται ο ΟΦΗ

Πάμπος Παμπουλής στο Capitano.gr: «Τα καλύτερα μου χρόνια στον ΟΦΗ»

Ούτε σήμερα ο Βαζ…

Απρίλιος, ο καλύτερος μήνας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.