Με αυτούς... έβγαλε κυβέρνηση ο ΟΦΗ!

16:04 | 25/05/2019

Εντυπωσιακό ήταν για τον ΟΦΗ το ποσοστό στο σκοράρισμα των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου.

Ήρθαν σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ΟΦΗ. Αποκτήθηκαν στα μισά της περιόδου, όταν ο Όμιλος βρισκόταν… μεταξύ σφύρας και άκμονος και τα πάντα, όσον αφορά στην παραμονή, ήταν εναντίον του…

Η αποστολή των 8 παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο ήταν ξεκάθαρη. Να βοηθήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει και να σωθεί. Και εκείνοι έβαλαν τα… δυνατά τους και το πέτυχαν.

Πρόσθεσαν ποιότητα, χαρακτήρα και πρόσφεραν πολλές λύσεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του ηρακλειώτικου συλλόγου. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην υπόθεση γκολ τα νούμερα τους σε… ζαλίζουν.

Ξεκίνησαν σταδιακά να κάνουν το ντεμπούτο τους από τις 12 Ιανουαρίου, όταν στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, οι «ασπρόμαυροι» υποδέχτηκαν τον Πανιώνιο. Από τότε μέχρι και τον αγώνα μπαράζ της Τετάρτης (22/05) κόντρα στον Πλατανιά ο ΟΦΗ σημείωσε συνολικά 19 τέρματα.

Και οι… νέοι αποδείχτηκαν ωραίοι, αφού πέτυχαν τα 12. Το ποσοστό τους, δηλαδή, έφτασε το 63,16%, πράγμα που σημαίνει πως στο συγκεκριμένο κομμάτι κυριάρχησαν και έβαλαν… φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους.

Ο Ναμπί «χτύπησε» 4 φορές, οι Γιακουμάκης και Βαζ από 3, ενώ μία φορά σκόραραν οι Σακόρ και Φερέιρα. Από τα υπόλοιπα 7 γκολ, τα 3 ήταν… έργο Νέιρα (πρώτος σκόρερ της σεζόν με 6), 2 φορές σκόραρε ο Σασί και 1 οι Βουό και Πλατέλλας.

Και αυτοί, βέβαια, που δε σκόραραν, είχαν κομβικό ρόλο στη «μάχη» της παραμονής. Γιαννούλης και Μπράουν δε βρήκαν το «δρόμο» προς τα δίχτυα, όμως βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα στα μετόπισθεν, με τον πρώτο ιδιαίτερα ν’ αποδεικνύεται μια εξαιρετική προσθήκη.

Ο μοναδικός, που δεν κατάφερε να προσφέρει, παρά την αναμφισβήτητη διάθεση του, ήταν ο Πέρσον. Όταν, όμως, οι 7 από τους 8 έχουν συμβάλλει τα μέγιστα, τότε οι χειμερινές κινήσεις κρίνονται κάτι παραπάνω από επιτυχημένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάκελος ΟΦΗ: Αυτοί μένουν ελεύθεροι

Μεταγραφές, ανανεώσεις και... ΒΑΚ

Στα μπαράζ ο κόσμος «ψήφισε» Capitano.gr

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.