Οι αντιδράσεις για NOVA και η «πολυτέλεια» του ΟΦΗ στα τηλεοπτικά

SMS
16:24 | 20/08/2019

Οι εκφράσεις της NOVA σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδα της, περί των «τριών δημοφιλέστερων ομάδων», η «επιχειρηματική απόφαση» και το «ρίσκο από τα παράλογα ποσά που έταζε η προηγούμενη κυβέρνηση», με αφορμή το γεγονός ότι ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτική «στέγη», «έβαλαν φωτιά» στα social media από φίλους του ΠΑΟΚ, με μαζικές αναφορές για εμπάργκο και σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του συνδρομητικού καναλιού.

Για το σχετικό δημοσίευμα, για το οποίο ενημερωθήκατε από το Capitano.gr, ο επίσημος ΟΦΗ δεν έχει πάρει θέση και ούτε πρόκειται να τοποθετηθεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον επίσημο ΠΑΟΚ.

Με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο ότι το συνδρομητικό κανάλι θέλει να «αδειάσει» τις δύο ομάδες, οι οποίες προφανώς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένες από την προσφορά.

Οσον αφορά στον ΟΦΗ, εξέλιξη για τα τηλεοπτικά δεν υπάρχει. Ωστόσο, ο Ομιλος έχει την «πολυτέλεια» ότι το πρώτο του εντός έδρας το δίνει την 3η αγωνιστική, οπότε υπάρχει ακόμη χρόνος για να κλείσει κάποια συμφωνία για τις μεταδόσεις της νέας χρονιάς. Μάλιστα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για την Εθνική, το πρώτο εντός παιχνίδι του ΟΦΗ θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου (με τον Παναιτωλικό). Επί της ουσίας, δηλαδή, έχει μπροστά του σχεδόν 1 μήνα για να βρει τηλεοπτική στέγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το θρίλερ με τα τηλεοπτικά και η τακτική της NOVA

Μόνο το ποδόσφαιρο στα πλάνα του Μπούση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.