Η πιθανή 11αδα του ΟΦΗ μετά τις απουσίες της τελευταίας στιγμής

SMS
21:02 | 15/09/2023

Οι απουσίες της τελευταίες στιγμής δημιουργούν πoνοκέφαλο στον Βάλντας Νταμπράουσκας - η πιθανή ενδεκάδα με Λαμία

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχώρησε ο ΟΦΗ για τη Λαμία, όπου το Σάββατο (17.30) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Όσον κι αν η απουσία του Χριστογεώργου δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν προπονήθηκε με την ομάδα, δεν ήταν 100% μετά τον τραυματισμό του στο πρόσφατο φιλικό με τα Χανιά, οι απώλειες των Ριέρα - Μοσκέρα είναι εξίσου σημαντικές πέρα από ξαφνικές.

Η καλή παράδοση στη Λαμία, επουδενί δεν πρέπει να εφησυχάσει κανέναν στον ΟΦΗ, με τον Λιθουανό κόουτς να προχωράει σε 2-3 αλλαγές σε σχέση με τον ματ με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζω ότι οι παραπάνω είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που άλλαξαν την εικόνα του ΟΦΗ στο β' μέρος, στο βατερλώ της Τρίπολης, το μοναδικό έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδι της κρητικής ομάδας. Μαζί με τον Αμπάντα δείχνουν ότι μπορεί να δώσουν ενέρ Μάλιστα, ο Ριέρα πήρε και φανέλα βασικού με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μοσκέρα θεωρείται παίκτης ''κλειδί'' ερχόμενος από τον πάγκο.

Oι νέου Γκλάζερ και Μπάουμαν μπήκαν στην αποστολή, δεν αποκλείεται μάλιστα ένα από τους δύο να πάρει και φανέλα βασικού, αν και ο Σωτηρίου δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Δεδομένα ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα αλλάξει το 3-6-1, πιθανότατα στην τριάδα των στόπερ χρησιμοποίησει τον Πασαλίδη όπως με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην θέση του Ριέρα σε σχέση με τον Δικέφαλο του Βορρά ξεκινήσουν Νέιρα ή Ντίκο πίσω από τον Φελίπε. Έτσι, μετά την δεδομένη αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, οι αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένονται μια με δύο, με το βάθος του φετινού ΟΦΗ να δίνει ένα καλό τέστ την 4η αγωνιστική σε ένα ''πονηρό'' και απαιτητικό ματς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.