Οι επαφές Τουτζάρη - παικτών και το κρισιμο 10ημερο

Betsson Super League 2

Ποια τα δεδομένα για τα 12 συμβόλαια που ολοκληρώνονται μέσα στον Ιούνιο και οι σκέψεις της διοίκησης του Εργοτέλη

Στα τέλη Μαίου, ο Γιώργος Τουτζάρης επέστρεψε από την Αίγυπτο, όπου είχε συναντήσεις με τον ιδιοκτήτη Μάγκεντ Σάμι ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει τις επαφές προς τους παίκτες που σε λίγες ημέρες μένουν ελεύθεροι.

Αξίζει να επαναλάβω ότι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστώνπου λήγουν στις 30/06 είναι 12 συνολικά. Δεδομένα κάποιοι θα μείνουν στο ρόστερ και κάποιοι θα φύγουν. Όπως έγραψα και τις προηγούμενες ημέρες, μοιάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα ο πρώτος σκόρερ Γιώργος Μανουσάκης, ο οποίος έχει προτάσεις και από ομάδες της Superleague, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο με την περίπτωση του, όπως και για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ώστε να αξιολογήσει τα θέλω τους αλλά και να τους μεταφέρει τις σκέψεις της διοίκησης για την επόμενη ημέρα. Ειδικά τα τελευταία 24ωρα, ο Γιώργος Τουτζάρη έχει σηκώσει για τα καλά τα... μανίκια. Για τους περισσότερους, υπάρχει κατ αρχήν θετικό κλίμα, ενώ δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Mια σημαντική παράμετρο στο θέμα των ανανεώσεων, στις μεταγραφές αλλά και γενικά στο μπάτζετ είναι και το θέμα της αναδιάρθρωσης. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο όσον αφορά τα ποσά που θα μοιραστούν οι ομάδες, θα είναι πάντως αυξημένο λόγω του στοιχήματος. Όπως επίσης δεδομένο είναι, ότι ο Εργοτέλης και φέτος δεν πρόκειται να ξεφύγει από τα οικονομικά του στάνταρ στα συμβόλαια, περιμένοντας και τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ:

Τα συμβόλαια που «καίνε»: O Μπάτζιος, ο Μπουτσάκης και τα άλλα παιδιά...

Μαζουλουξής: «Σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη, όλα είναι πιθανά»

Μανουσάκης, η πρώτη απώλεια του Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.