Οι καθυστερήσεις και ο συνεργάτης του Νιόπλια

ΟΦΗ

Οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ, οι καθυστερήσεις που φέρνουν σχετική γκρίνια και ο συνεργάτης του Νιόπλια που έρχεται

Πλησιάζουμε στη μέρα που οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς και αυτή τη στιγμή τίποτα διαφορετικό δεν υπάρχει από τα όσα ήδη γνωρίζουμε. Ούτε άλλη αποχώρηση (τουλάχιστον επίσημη) ούτε άλλη μεταγραφή εκτός του Πασαλίδη.

Στο πρώτο κομμάτι, βέβαια, τα... κουκιά είναι μετρημένα, αφού ο Απόστολος Γιάννου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Φερέιρα. Αν θα δοθεί δανεικός και σε ποια ομάδα.

Στο δεύτερο κομμάτι, αυτό των μεταγραφών, εξέλιξη δεν υπάρχει. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, αλλά κάτι χειροπιαστό, δηλαδή κάτι επίσημο, δεν υπάρχει. Και όσο δεν υπάρχει επίσημο τόσο υπάρχει και αυτή η σχετική γκρίνια από τους φιλάθλους.

Δικαιολογημένη ή μη το θέμα είναι ότι ο κόσμος βλέπει σιγά-σιγά τις άλλες ομάδες να ενισχύονται, διακρίνει μία στασιμότητα στον ΟΦΗ και όσο να 'ναι υπάρχει μία μουρμούρα ειδικά από τη στιγμή που οι εκκρεμότητες δεν είναι και λίγες και ο χρόνος -όσον αφορά στην αναχώρηση για την Ολλανδία- μετράει αντίστροφα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα πάει στην Ολλανδία έχοντας ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφές του. Προφανώς το μεταγραφικό κομμάτι θα τραβήξει χρονικά, ενώ εκεί, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναμένεται να τελειώσει οριστικά και το θέμα του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά τα κεφάλαια που παραμένουν ανοιχτά στον ΟΦΗ. Μπορεί εξελίξεις στα θέματα παικτών (αποδεσμεύσεις-μεταγραφές) να μην υπάρχουν, ωστόσο οι επικεφαλής έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο τις επαφές για το επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Νίκο Νιόπλια. Μην ξεχνάτε πως υπήρξαν αποχωρήσεις -ειδικά αυτή του Κυπριανού- και πρέπει να καλυφθούν τα κενά.

Για τη συγκεκριμένη θέση ο άνθρωπος έχει βρεθεί, προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση. Πρόκειται για πρόσωπο με σημαντικό βιογραφικό και εξίσου σημαντικές συνεργασίες στο παρελθόν και ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ χρειάζεται κι άλλες τέτοιες βραδιές!

Τα βρίσκει μπροστά του…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.