Oι μεταγραφές δεν βοηθάνε τον Εργοτέλη

Απόψεις

Οι προσθήκες του καλοκαιριού, έως τώρα, δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Μπαδήμα - σχολιάζει ο Γιάννης Χαμαλάκης

Tην Κυριακή υποδέχεται την ταλαντούχα ομάδα του Παναθηναικού, για την 6η αγωνιστική της Superleague 2, με στόχο την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα στην Καλαμάτα.

Σκασμένοι, από ότι μαθαίνω οι παίκτες, ιδιαίτερα στεναχωρημένος και ο Μπαδήμας από το ματς στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Όχι τόσο για την ήττα, αυτή είναι στο πρόγραμμα αλλά για τις χαμένες ευκαιρίες στο α' μέρος και την διαχείριση... κρίσης μέσα σε ένα παιχνίδι που μέχρι τώρα ο Εργοτέλης δεν παίρνει καλό βαθμό. Μια ομάδα ιδιαίτερα μπερδεμένη στις πρώτες αγωνιστικές. Νωρις ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα.

Η κρητική ομάδα έχει χάσει ματς που δεν έπρεπε (Ρόδος - Καλαμάτα) βάσει απόδοσης και έχει κερδίσει παιχνίδια που πιθανότατα οι έξι βαθμοί που πήρε είναι μάλλον υπερβολή (Κηφισιά - Επισκοπή).

Γενικότερα, η ισορροπία αναζητείται, και αυτό είναι ίσως το δυσκολότερο σε ένα γκρουπ.

Πάντως αυτό που μπορεί να ανοίξει συζήτηση είναι η προσφορά των μεταγραφών στα έως τώρα παιχνίδια. Λίγα πράγματα.

Ο Βουτσάς έχει θέση βασικού στην θέση ''8'' με καλές στιγμές αλλά χωρίς σταθερότητα, ο Μico στα στόπερ δείχνει ότι θέλει δουλειά με την μπάλα στα πόδια και η χημεία με τον Σαρρή είναι ένα θέμα, ο Τσέλιος προσαρμόζεται ενώ και οι 4 Αιγύπτιοι που ήρθαν το καλοκαίρι δεν έχουν... ακουμπήσει ακόμα. Οι τρεις γιατί ο Γιούσεφ τραυματίστηκε σοβαρά και θα αργήσει να μπει στο γήπεδο. Και ο Ντουμάνης λίγα πράγματα.

Το πρόβλημα στην επίθεση και στην φαντασία είναι φανερό, Πατρινός - Κωστανάσιος έρχονται από τον πάγκο όπως και πέρυσι ενώ έως τώρα ο Μπαδήμας ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα λύσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής ο Κόνραντ και ο Κουτέγνκ είναι οι παίκτες που απειλούν περισσότερο όμως αμφότεροι δεν έχουν υψηλά ποσοστά στα τελειώματα, είναι περισσότερο εξτρέμ παρά ''9''αρια και μην σας κάνει εντύπωση στο επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό (5/12) να υπάρξει κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας Εργοτέλης άτυχος μα κυρίως επιπόλαιος!

Το γκολ της χρονιάς: Ο Εργοτέλης δέχτηκε τέρμα με σουτ πίσω από το κέντρο!

Καλαμάτα - Εργοτέλης: Τα highlights του αγώνα

Τι συμβαίνει με τον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.