Τι συμβαίνει με τον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου;

SMS

Όσοι βρέθηκαν στον αγώνα της Τετάρτης, απόρησαν με το χορτάρι του Παγκρήτιου σταδίου - πότε θα γίνει η επισπορά του, τι θα συμβεί με τους επόμενους αγώνες Εργοτέλη και Ηρόδοτου

Εργοτέλης και ΑΕΚ Β' αγωνίστηκαν χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο της Superleague 2. Όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το ματς, παρατήρησαν ότι η εικόνα του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Χωρίς πάντως να επηρεάζονται οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να υπάρχουν φθορές στον τάπητα, η εικόνα του γηπέδου δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει, όμως με βάση το βεβαρημένο του πρόγραμμα, η εικόνα του πέρα από αναμενόμενη είναι και φυσιολογική. Η πραγματικότητα είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος του Παγκρητίου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

5438330.jpg#asset:355182

φωτογραφία από το ματς Εργοτέλης - ΑΕΚ Β' (Eurokinissi)

Θυμίζω ότι φέτος δεν το χρησιμοποιεί σαν έδρα μόνο ο Εργοτέλης, αλλά και ο Ηρόδοτος, υπάρχουν παιχνίδια ακαδημιών ενώ εκεί αγωνίστηκε και στο φιλικό ο ΟΦΗ απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σε μια από τις φιλανθρωπικές δράσεις του Ομίλου για τους σεισμόπληκτους (λόγω της επισποράς στο Γεντί Κουλέ).Eπίσης, η επισπορά στο βοηθητικό του Παγκρητίου, ''αναγκάζει'' τον Εργοτέλη να χρησιμοποιεί το κεντρικό του Παγκρητίου για τις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας ενώ μια φορά την εβδομάδα, όπως έχουμε ξαναγράψει, η ομάδα του Μπαδήμα προπονείται στο ΒΑΚ.

Έτσι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ''ζορισμένο'' Παγκρήτιο έχει ''υπερφορτωθεί'' σε αθλητικά γεγονότα, ενώ όπως μαθαίνω έχει προγραμματιστεί η επισπορά στο χλοοτάπητα στις αρχές του Δεκεμβρίου, λογικά μετά το ματς του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό Β' (5 Δεκεμβρίου). Το γήπεδο θα κλείσει και αυτό που μένει να δούμε είναι σε ποια γήπεδα θα μετακομίσουν για λίγο διάστημα, Εργοτέλης και Ηρόδοτος για τις υποχρεώσεις τους στην Superleague 2. Λογικά επιστρέφει στη Ν. Αλικαρνασσό η ομάδα του Τάτση, για τον Εργοτέλη ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η χαμένη ευκαιρία του Εργοτέλη - Η βαθμολογία

Πάλεψε για το τρίποντο, έμεινε στην ισοπαλία

Μπαδήμας: «Μας μένει το παράπονο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.