Οι προσθήκες, οι αποχωρήσεις και οι... ρεζέρβες

ΟΦΗ

Η περίπτωση του φαν Ντάινεν δείχνει τι έχει στο μυαλό του ο Νιόπλιας για τον ΟΦΗ της νέας χρονιάς.

Οι αποχωρήσεις στον ΟΦΗ βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους Καστάνιος και Σελίμοβιτς να κάνουν την αρχή, θα ακολουθήσουν κι άλλοι, ίσως να υπάρχουν και εκπλήξεις και όλα δείχνουν ότι η ομάδα της νέας περιόδου θα είναι αλλαγμένη σε σημαντικό βαθμό.

Ο κορμός υπάρχει, αυτό που χρειάζεται ο ΟΦΗ είναι συγκεκριμένες προσθήκες που θα τον δυναμώσουν και θα φέρουν ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Τι γίνεται, όμως, με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, αλλά είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν στο ρόστερ; Τέτοιος είναι, για παράδειγμα, ο φαν Ντάινεν, για τον οποίο έγινε ξεκάθαρο, στα πλέι άουτ, ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ, μένοντας εκτός αποστολής σε αρκετά παιχνίδια. Τέτοιος ίσως να είναι και ο Καμάου.

Αμφότεροι δεν ικανοποίησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω στον ΟΦΗ. Ειδικά ο Ολλανδός που αποκτήθηκε επί της ουσίας ως φορ, αλλά δεν προσέφερε λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Κρητική ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τον Ομιλο. Από τη μία δεν αποκλείεται να είναι μέσα στις επόμενες αποχωρήσεις, από την άλλη είναι πιθανό να παραμείνουν στο ρόστερ. Στη δεύτερη περίπτωση είναι δεδομένο ότι για να δουν ξανά θέση βασικού στην ενδεκάδα θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Νιόπλια.

Επί της ουσίας μιλάμε για δύο παίκτες που αν παραμείνουν στον ΟΦΗ και δεν αλλάξει κάτι τότε θα είναι δύο εναλλακτικές λύσεις και τίποτα παραπάνω. Ο Ομιλος θέλει κάτι καλύτερο από αυτούς τους δύο, ο Νιόπλιας χρειάζεται κάτι καλύτερο για να μπορεί να δουλέψει με μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τους στόχους που έθεσε ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης - πλέι οφ και διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Για να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ καλύτερος όπως τόνισε με σιγουριά ο Νιόπλιας στο επιμύθιο της σεζόν, στο Πανθεσσαλικό μετά τη βαριά ήττα από τον Βόλο, χρειάζεται -για να μην πούμε απαιτείται- καλύτερες επιλογές στο μεταγραφικό κομμάτι. Ουχί μετριότητα που θα αναγκάσει πάλι τον προπονητή των «μελανόλευκων» να προσπαθεί να βγάλει άσους από το μανίκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ οφείλει να ξανακερδίσει όλο τον κόσμο του!

Η παρέμβαση Μπούση και το καλοκαίρι της κρίσης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.