Οι πρώτες pregame δηλώσεις του Νιόπλια

16:31 | 12/03/2021

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την αναμέτρηση με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Άρη, ο Νίκος Νιόπλιας έκανε... ντεμπούτο και στις pregame δηλώσεις πριν τα παιχνίδια. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην ποιότητα των ''κιτρίνων'' αλλά και στην ανάγκη για βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια από πλευράς ΟΦΗ.

Δείτε τι είπε:

Πράγματι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η δυναμική του Άρη είναι πάρα πολύ καλή. Όσα χρόνια θυμάμαι εγώ, της συγκαταλέγω στις 2-3 καλύτερες ομάδες του Άρη. Έχουν μεγάλο ταλέντο και αυτοπεποίθηση. Καλοί παίκτες, καλή ομάδα. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο την αντίπαλη ομάδα, είναι ματς πρόκληση για εμάς. Γεμίζει το οπλοστάσιο μας, είναι παιχνίδια που δεν πρέπει να διαλέγουμε, από όλα τα παιχνίδια πρέπει να πάρουμε βαθμούς γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Το καλό για εμάς είναι ότι είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η προσωπικότητα του κόουτς

Άρης - ΟΦΗ: Κι όμως οι αριθμοί λένε «ψέματα»

Το ντεμπούτο Νιόπλια, η Θεσσαλονίκη και ο Κωφίδης

Τους κάνει «τούρμπο» ο Κυπριανού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.