Οι Σολίς και ντε Γκουζμάν κρίνουν την ενδεκάδα

ΟΦΗ

Ο Νιόπλιας περιμένει τους δύο παίκτες του.

Στην ολοκλήρωση της οδεύει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (10/04) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Όμιλος θέλει να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα και για να τα καταφέρει, θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη.

Με "όπλο" την εξαιρετική ψυχολογία ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Όσον αφορά στα πλάνα του 56χρονου για την αρχική 11άδα, ακολουθεί σχεδόν την ίδια... συνταγή με την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στους Ηπειρώτες.

Ο έμπειρος τεχνικός, έτσι, δεν... πειράζει την αμυντική γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι την εστία των "ασπρόμαυρων" θα υπερασπιστεί ο Βάτερμαν και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής και Λυμπεράκης.

Οι Μεγιάδο και Σακόρ θα χρησιμοποιηθούν στον άξονα, ενώ αναφορικά με τον τρίτο στα χαφ, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την κατάσταση του ντε Γκουζμάν.

Αν ο Ολλανδός κριθεί έτοιμος, τότε θ' αγωνιστεί. Το συγκεκριμένο "σενάριο", βέβαια, δεν είναι αρκετά πιθανό και σε μια τέτοια περίπτωση φανέλα βασικού θα πάρει εκτός απροόπτου ο Μπαλογιάννης.

Στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί και πάλι ο Σαρδινέρο, ενώ στο δεξί "φτερό" ο Στάρτζεον. Όσον αφορά στην αριστερή πλευρά, θέση διεκδικούν οι Σολίς και Νοικοκυράκης.

Ο Αργεντινός εξτρέμ μπήκε σήμερα με την ομάδα και εφόσον δε νιώσει ενοχλήσεις, θα ξεκινήσει. Διαφορετικά, τώρα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος ο Νοικοκυράκης, που αν και του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, απέναντι στον ΠΑΣ φώναξε "παρών".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.