Ο ΟΦΗ έθεσε τα πραγματικά προβλήματα στο τραπέζι

SMS
21:09 | 02/04/2020

Ο Hλίας Πουρσανίδης ζήτησε επί της ουσίας σωστή αξιολόγηση της κατάστασης πριν τις τελικές αποφάσεις

Στην απογευματινή συνεδρίαση, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος μέχρι και τις 24 Απριλίου, ως μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων παρέθεσαν τις απόψεις τους, προκειμένου η όλη υπόθεση να μπει σε μια πιο στέρεα βάση, ως προς τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη συνέχεια για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν.

Επειδή στο… τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής, ο Ηλίας Πουρσανίδης είχε μια αρκετά εύστοχη τοποθέτηση επί του θέματος.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ομίλου, έτσι, επεσήμανε πως πρέπει αρχικά ν’ αποσαφηνιστεί τι σημαίνει η κάθε απόφαση σε καθαρά πρακτικό κομμάτι και ποιες συνέπειες θα έχει για όλους.

Τι θα συμβεί, δηλαδή, με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με τους χορηγούς, αλλά και τα τηλεοπτικά. Και αυτό φυσικά, όπως τόνισε, δεν έχει να κάνει μόνο με την περίπτωση της οριστικής διακοπής, αλλά ακόμα και εφόσον προχωρήσει το «σενάριο» για να ολοκληρωθεί η Super League 1 στα τέλη Ιουλίου.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Πουρσανίδης θέλησε να εξηγήσει σε όλα τα μέλη πως πριν υπάρξει τελική ετυμηγορία, πρέπει να ληφθούν υπόψιν και να εξεταστούν προσεκτικά όλες οι παράμετροι, ώστε να μην αισθανθεί κανείς αδικημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ κοιτάζει το παρόν, αλλά σκέφτεται και το μέλλον

Αναστολή της Super League μέχρι της 24 Απριλίου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.