Όλες οι ατάκες Μπούση για τον ΟΦΗ: «Δεν θέλω να χάνω»

15:11 | 18/10/2018

Ακρως ενδιαφέρουσες οι... προγραμματικές δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση για τον ΟΦΗ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μιχάλης Μπούσης για τον ΟΦΗ και τους στόχους του, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Δείτε εδώ αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και δείτε το σχετικό video της εκδήλωσης.

Για την πρώτη συζήτηση που είχε για τον ΟΦΗ: "Μιλήσαμε τον Μάιο με τα παιδιά, άκουσα το όνειρο τους και πίστεψα σε αυτό το όνειρο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κατέβηκα στην Κρήτη τον Ιούλιο, πήγα στο γήπεδο και πάντα ήθελα να κάνω κάτι στην Ελλάδα και να κάνουμε το καλύτερο. Έχω αγαπήσει την Κρήτη και επειδή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία αυτή η φωτιά που είχαν μέσα τους μπήκε και σε εμένα και είπα να ζήσω το όνειρο τους και να το κάνουμε πραγματικότητα".

Για το στόχο του: "Πάντα θέλω να προοδεύω, δεν ήθελα να κάνω το λάθος και να πει ο κόσμος ότι κάποιον αδίκησα. Όταν παίρνεις μια ομάδα δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και τα όνειρα που χτίζουν γύρο μου άνθρωποι. Πάντα ήθελα να προσφέρω στην Ελλάδα. Θέλω να κοιτάξω πίσω και να πω αυτό που έκανα ισχύει και είναι ζωντανό σοβαρό, δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και έκανα μια βλακεία, γιατί πολλοί μου είπαν να μην το κάνω. Δεν τους άκουσα και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ποτέ δεν θέλω να χάνω. Πάντα θέλω να προοδεύω, δεν ήθελα να κάνω το λάθος και να πει ο κόσμος ότι κάποιον αδίκησα".

Για νέο γήπεδο: "Ο πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Θα χτιστούν οι βάσεις πρώτα με την ομάδα και μετά θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα. Πρώτα χρειάζεται η ομάδα οι ακαδημίες, και μετά τα υπόλοιπα, καθώς αν δεν έχουμε ομάδα και παιδιά τι να κάνουμε το γήπεδο; Πρέπει να κάνουμε κάθε βήμα με τη σειρά. Οπως στο σχολείο. Πρώτα είναι το νηπιαγωγείο και μετά οι άλλες τάξεις. Ολα με τη σειρά τους. Εμείς δεν θα κάνουμε ανακοινώσεις αν δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι".

Για χρέος:  "Η ομάδα πέρασε δύσκολα και η δυσκολία δεν είναι μονάχα το βαθμολογικό αλλά και τα οικονομικά. Υπάρχουν χρέη που ανέλαβα και αυτά τα χρέη είναι δικά μου. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Τα χρέη είναι χρέη και η ομάδα ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάμε μπροστά. Όλα είναι κανονισμένα και μοναδικός στόχος η ομάδα να πάει μπροστά".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην άλλη Ελλάδα. Ο κάθε ένας κοιτάζει το σπίτι του. Εμείς θα κάνουμε κουμάντο στο σπίτι μας. Μας ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς. Έτσι θα προχωρήσουμε. Αν κοιτάς τι κάνει ο άλλος χαλάς την ώρα σου για να φτιάξεις την ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Λάθη θα γίνουν, όμως από αυτά θα μάθουμε και έτσι θα προχωρήσουμε."

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: "Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου. Δεν θέλω λόγια, θέλω πράξεις. Θέλω ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο. Αν οι παίκτες δεν έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου, πως θα παίξουν;"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.