Όλο το βάρος από τον Νταμπράουσκας στην επίθεση

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στην απόκτηση του επιθετικού που θα λύσει τα χέρια του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Με τον Σαντιάγκο Μοσκέρα να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ τον Γενάρη και να κλείνει έτσι το θέμα των εξτρέμ, το βάρος πέφτει στην απόκτηση του επιθετικού και αν κρίνουμε από την καθυστέρηση που υπάρχει, οι άνθρωποι του Ομίλου κυνηγούν την ξεχωριστή περίπτωση.

Αυτό από τη μία είναι καλό, σημαίνει ότι ο ΟΦΗ αναζητά την ποιοτική ενίσχυση όχι μόνο για τώρα τον Γενάρη, αλλά και για το προσεχές μέλλον. Από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να καθυστερήσει ο σύλλογος και να... τρέχει τελευταία στιγμή. O Μαρκ Γκουάλ είναι η (δύσκολη) περίπτωση που φαίνεται να διεκδικεί ο ΟΦΗ, αλλά όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη τόσο διατηρείται η αγωνία για τη θέση του φορ και πότε θα γίνει η πολυπόθητη κίνηση.

Μη ξεχνάτε πως αυτή τη στιγμή ο Νταμπράουσκας έχει διαθέσιμους μόνο τον Ντίκο και τον Γκερέρο γι' αυτή τη θέση. Το αξιοσημείωτο, βέβαια, είναι πως και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι ακριβώς επιθετικοί, με την κλασική έννοια του όρου, για μέσα στο «κουτί» δηλαδή. Καθαρό στράικερ ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή δεν έχει και καθαρός στράικερ είναι ο Μαρκ Γκουάλ. Τέτοιο παίκτη θέλει και ψάχνει η ομάδα.

Όπως έχουμε αναφέρει, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για δεύτερο φορ. Είναι πάντα στο μυαλό των επικεφαλής και δη του Βάλντας Νταμπράουσκας που επί της ουσίας είναι το «αφεντικό». Βέβαια, το θέμα είναι πότε θα αποκτηθεί ο πρώτος φορ για να μπει το νερό στ' αυλάκι και βλέπουμε για τον δεύτερο.

Η ανάγκη να ενισχυθεί ο ΟΦΗ στη γραμμή κρούσης είναι επιτακτική και έχει τονιστεί πολλές φορές. Δεν πρέπει να ξεγελάει το 0-4 επί του Παναιτωλικού, το πρόβλημα παραμένει και ο Ομιλος δεν έχει το εύκολο γκολ ή, για να το θέσουμε καλύτερα, δεν έχει τις μονάδες μπροστά που θα μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί στα τελευταία παιχνίδια.

Η Κρητική ομάδα έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, η άνοδος είναι εμφανέστατη μετά την επιστροφή από τη διακοπή του Μουντιάλ, οι αριθμοί το δείχνουν ξεκάθαρα και αυτό που χρειάζεται είναι οι τονωτικές ενέσεις, οι μεταγραφές δηλαδή, που θα δώσουν ώθηση και θα βοηθήσουν πρωτίστως τον Νταμπράουσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν προχωράει του Βαλεντίν Ζέκχοφ

Η υποδοχή με... φατούρο στον Μοσκέρα

Ανακοίνωσε και ο ΟΦΗ τον δανεισμό του Ντουρμισάι

Ανάλυση: Ο OΦΗ του Νταμπράουσκας: Η πρόοδος που μαρτυρούν και οι αριθμοί!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.