Προχωράνε οι επαφές, έρχονται ενισχύσεις

08:07 | 28/12/2019

Το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ περιλαμβάνει μια σχετική ευελιξία.

Η «συνταγή» είναι πλέον γνωστή. Οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ, όσον αφορά στο κομμάτι της ενίσχυσης του Ομίλου, όμως οι κινήσεις και οι διαπραγματεύσεις γίνονται με άκρα μυστικότητα.

Αποτελεί ρίσκο να ειπωθεί το πότε ακριβώς θα… σκάσουν οι ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επαφές προχωράνε, έστω κι αν στην παρούσα φάση δε θεωρείται κάτι τελειωμένο. Από ώρα σε ώρα η κατάσταση μπορεί ν’ αλλάξει.

Τα… ξαφνικά «χτυπήματα» έχουν εξελιχθεί στα αγαπημένα του ηρακλειώτικου συλλόγου, οπότε δε θα είναι έκπληξη αν ανά πάσα στιγμή η «ασπρόμαυρη» οικογένεια αποκτήσει κάποιο νέο μέλος.

Δεν πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη, επίσης, αν το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου υπερβεί το αρχικό όριο μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο σχεδιασμός θέλει τον ΟΦΗ να ψάχνει για δύο κυρίως ποδοσφαιριστές. Ένα για το κέντρο της άμυνας του και ένα αμυντικό χαφ.

Η ομάδα… πονάει περισσότερο στα μετόπισθεν, κάτι που είναι, βεβαίως, ορατό. Η συγκεκριμένη διαπίστωση, πάντως, δεν ακυρώνει το ενδεχόμενο ο Όμιλος να πάρει παίκτες, οι οποίοι θ’ αγωνίζονται και σε άλλες θέσεις.

Αν στην πορεία, δηλαδή, προκύψουν δελεαστικές περιπτώσεις, που έχουν το «πακέτο», τότε είναι δεδομένο πως η ομάδα του Ηρακλείου θα τις προχωρήσει.

Κλασικό παράδειγμα είναι αυτό του Νίλι, ο οποίος αρέσει στους «ασπρόμαυρους» και αν δεν υπήρχε το «αγκάθι» της ρήτρας που έχει βάλει ο Πλατανιάς, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο ΟΦΗ θα είχε κάνει την πρόταση του στον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Οι άνθρωποι του Ομίλου αφήνουν αυτή την ευελιξία, καθώς πάντα βλέπουν και την επόμενη μέρα. Και εκτός απ’ αυτό, η τρέχουσα χρονιά έχει ακόμη αρκετό «δρόμο», καθώς υπάρχει η κανονική περίοδος, τα πλέι οφ ή πλέι άουτ, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Είναι, επομένως, λογικό ν’ απαιτείται βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Παρά το γεγονός πως οι συνθήκες τότε ήταν εντελώς διαφορετικές, οι «ασπρόμαυροι» και τον περασμένο Ιανουάριο έκαναν περισσότερες μεταγραφές, απ’ ότι αρχικά προγραμμάτιζαν.

Στον νέο ΟΦΗ, εξάλλου, όλοι οι καλοί χωράνε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίλ(α) με τη ρήτρα

Η χρονιά «εκτόξευσης» του Αντίλ!

«Ψωνίζει» από τα… ξένα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.