Όλοι παίζουν μπάλα στην Κρήτη!

23:18 | 13/10/2019

Φαντασμαγορική τελετή, εντυπωσιακό κύπελλο και μουσικές από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τα πάντα είχε η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μίνι Ποδοσφαίρου που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο εξαιρετικό γήπεδο των 4.000 θέσεων που έχει δημιουργηθεί στην παραλία ακριβώς γι' αυτό το σκοπό.

Το βράδυ της Κυριακής άρχισε η τελετή έναρξης, με την ξεχωριστή παρουσία του γνωστού συγκροτήματος Onirama, ενώ ξεχωριστός καλεσμένος ήταν ο Γάλλος Djibril Cisse, ο οποίος σε ρόλο dj χάρισε μουσικές επιλογές στο κοινό που γέμισε το γήπεδο.

Εκτός από την τελετή έναρξης -και το εντυπωσιακό, είναι αλήθεια, τρόπαιο για το νικητή της διοργάνωσης- είχαμε και ποδόσφαιρο, με την Εθνική μας ομάδα να κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση μένοντας στο 0-0 με το Μεξικό μετά από 40 λεπτά αγώνα. Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας είναι ο Κώστας Κατσουράνης που αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους φιλάθλους.

Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, καλωσόρισε στην Κρήτη τους αθλητές και τις τεχνικές ηγεσίες των ομάδων από τις 40 χώρες που μετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο, τους εκατοντάδες δημοσιογράφους από ειδησεογραφικά δίκτυα της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα 70 τηλεοπτικά δίκτυα που μεταδίδουν το γεγονός ανά τον κόσμο, καθώς και τα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας SOCCA ευχαριστώντας ιδιαίτερα, για την εμπιστοσύνη τους στην Κρήτη.
Ο κ. Αρναουτάκης κατά την έναρξη του διεθνούς τουρνουά υπογράμμισε πως πρόκειται για μια «παγκόσμια αθλητική διοργάνωση», σημειώνοντας πως «ο αθλητισμός είναι δύναμη ελπίδας» και ότι η Κρήτη με το ιστορικό φορτίο που την διακρίνει στέλνει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο «πως ο αθλητισμός χτίζει γέφυρες ειρήνης και συνεργασίας των λαών».

ΕΛΛΑΔΑ-ΜΕΞΙΚΟ 0-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθέωση για το γήπεδο «στολίδι» της Κρήτης

Το Παγκόσμιο της Κρήτης, ο Λουτσέσκου και η Λίλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.