Ώρα αποδείξεων στη Λάρισα

11:16 | 12/12/2020

Ο ΟΦΗ θέλει σήμερα (17.15, Capitano.gr) στο «Αλκαζάρ» να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι του Ομίλου κόντρα στη Λάρισα ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τα δικά τους-σημαντικά-κίνητρα στο ματς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου προέρχεται από μία άσχημη παρουσία απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία και το οδήγησε στην ήττα μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, έτσι, θα προσπαθήσει το απόγευμα στη συνάντηση με τους «βυσσινί» ν’ αποδείξει ότι απλά επρόκειτο για μία κακή παρένθεση.

Το γεγονός πως η ΑΕΛ έχει μείνει μακριά από τα «τρίποντα» τις τελευταίες 6 αναμετρήσεις, ενώ δεν έχει κερδίσει ακόμη μέσα στο «σπίτι» της, αυξάνει αυτόματα το βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Παρόλα αυτά, ο ΟΦΗ έχει τους δικούς του στόχους, τους οποίους και θέλει να πραγματοποιήσει για να δει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στον Όμιλο βλέπουν το συγκεκριμένο ματς, όπως και όλα τα υπόλοιπα και θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν το τρίτο τους «διπλό» μέσα στη σεζόν.

Ξέρουν καλά, εξάλλου, ότι για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τη «γκέλα» απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλούς.

Για ακόμη μία φορά την τρέχουσα περίοδο οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν με πάρα πολλές απουσίες, αφού τα προβλήματα είναι αρκετά.

Εκτός, δηλαδή, από τους «μόνιμους» Ναμπί, Βαζ και Φερέιρα, ο 42χρονος τεχνικός δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Νέιρα, τον ανέτοιμο Τσιλιανίδη και τους τραυματίες Σακόρ, Μαρινάκη και ντε Γκουζμάν.

Παρά τις ελλείψεις, πάντως, στην ομάδα του Ηρακλείου άπαντες είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα, προκειμένου να κατακτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια νίκη, εξάλλου, θα διατηρήσει τον ΟΦΗ κοντά ή ενδεχομένως να τον φέρει και στην πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σελίμοβιτς: Να είναι ένας… ωφέλιμος αποκλεισμός

Γιαννούλης: «Η Λάρισα θέλει τη νίκη, αλλά τη θέλουμε κι εμείς»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.