Ώρα κυπέλλου για ΟΦΗ και Εργοτέλη

Στις 16.30 οι σημερινές ''μάχες'' των δύο ομάδων του Ηρακλείου - το Capitano.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη τους

Πρεμιέρα στο κύπελλο κάνουν σήμερα οι δύο ομάδες του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ, λίγες ημέρες μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει (16.30) την ίδια ομάδα, σε άλλο θεσμό. Μόνο ο Παπάζογλου θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Θεωρητικά, αυτό είναι και το δυσκολότερο παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Εργοτέλης, την ίδια ώρα, αγωνίζεται στα Σπάτα με τον Αήττητο. Με δεδομένο ότι ακολουθούν για το Κύπελλο τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρη για τον 4ο όμιλο, το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δύο απουσίες για τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV. Στις 19.00 θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ - Άρης) ενώ στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και το Νίκη Βόλου - Κασσιόπη (19.00).

Το σημερινό πρόγραμμα

Ξάνθη - OΦΗ 16.30 -- COSMOTE SPORT 2HD 7ος ΌμιλοςΑήττητος Σπάτων-Εργοτέλης 16.30 --- COSMOTE SPORT 3HD-4ος ΌμιλοςΠΑΟΚ-Άρης 19.00 --- COSMOTE SPORT 1HD-4ος ΌμιλοςΝίκη Βόλου-Κασσιόπη 19.00 ---COSMOTE SPORT 2HD- 7ος Όμιλος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.