Ορίστε το κίνητρο: Κόντρα στην ομάδα που τον έστειλε στα πλέι άουτ

Απόψεις

Ο Νιόπλιας έκανε λόγο για κίνητρο και ο ΟΦΗ δεν μπορεί να βρει καλύτερο από αυτό!

Επιστροφή στα πλέι άουτ, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών, επιστροφή σε μία συνθήκη που καλείται να αντιμετωπίσει ο αδιάφορος βαθμολογικά ΟΦΗ. Το κίνητρο είναι θέμα συζήτησης, η ήττα από τον Ιωνικό και η κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, επίσης. Ο ΟΦΗ παίζει εκτός με τη Λαμία και θέλει να βάλει στην εξίσωση οτιδήποτε μπορεί να του δώσει την ώθηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντίπαλος η μία εκ των δύο ομάδων που τον "πόνεσαν" στην κανονικά διάρκεια. Η Λαμία (και ο Παναιτωλικός). Δύο ήττες που στο τελικό ταμείο στοίχισαν στον Όμιλο 6 ολάκερους βαθμούς στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ. Ορίστε κίνητρο: της εκδίκησης.

Δύο φορές έπαιξε με τη Λαμία και πήρε μόλις 1 βαθμό. Το 0-0 του πρώτου γύρου ήταν μία άνοστη ισοπαλία από έναν ΟΦΗ που "χτιζόταν". Το 2-1 του δευτέρου ήταν μία χαζή ήττα, γεμάτη από αγωνιστικές παθογένειες στα τελευταία λεπτά που έφεραν το κάζο.

Τώρα, το Σάββατο, παρουσιάζεται η τρίτη ευκαιρία. Η Λαμία "καίγεται" για βαθμούς, ο ΟΦΗ πηγαίνει για την υστεροφημία του. Σε μία χρονιά που ο πήχης τοποθετήθηκε ψηλά και οι λεπτομέρειες τον "έριξαν", η Κρητική ομάδα οφείλει στον εαυτό της και έπειτα στον κόσμο να την ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια.

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί να ξεχάστηκε, αλλά θα είναι πάντα εκεί, στη γωνία, να ανασύρει την εσωστρέφεια σε περίπτωση back to back κακών εμφανίσεων. Ας τελειώσει η συζήτηση για το κίνητρο, το τόνισε και ο ίδιος ο Νιόπλιας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ο ΟΦΗ ας μπει στη συνθήκη των "πρέπει" και αρχής γενομένης με τη Λαμία να τελειώσει την "αγγαρεία" των πλέι άουτ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός αν θέλουν να μείνει στο τέλος της χρονιάς το στίγμα ότι δεν κατάφεραν σε τρία παιχνίδια να κερδίσουν τους Λαμιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ

Ουές: «Να βγάλουμε εγωισμό»

Η Λαμία και ο εγωϊσμός του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.