Οριστικό: Στη Μπέβερεν ο Τζο Έφορντ!

08:01 | 06/07/2020

Aναχωρεί σήμερα (Δευτέρα) από το Ηράκλειο με προορισμό το Βέλγιο ο Τζο Έφορντ - διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr

Το πρωτάθλημα Βελγίου ήταν το πρώτο της Ευρώπης που διέκοψε πρόωρα τη σεζόν του, λόγω πανδημίας, κάπου στα μέσα Μαρτίου.

Στο Βέλγιο συχνά - πυκνά βρίσκουν ''καταφύγιο'' αρκετοί Έλληνες παίκτες, θα αγωνιστεί ο Αμερικανός εξτρέμ του Εργοτέλη. Αυτή θα είναι η χώρα όπου ο Τζο Έφορντ θα συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο Αμερικάνος εξτρέμ έχει συμφωνεί σε όλα με την ομάδα της Μπέβερεν η οποία υποβιβάστηκε φέτος από την μεγάλη κατηγορία. Ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη, αναχωρεί σήμερα (Δευτέρα) για το Βέλγιο όπου και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Βέλγικη ομάδα η οποία έχει στόχο την άμεση επάνοδο στην Jupiler League.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Έφορντ ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, ενδιαφέρον υπήρξε και από Ελληνικές και Γαλλικές ομάδες προς το πρόσωπο του όμως η προοπτική της Μπέβερν ήταν εκείνη που τον κέρδισε, μια ομάδα που τον είχε προσεγγίσει από τις αρχές του χρόνου. O Aμερικανός φεύγει από την Κρήτη έχοντας 32 γκολ σε 82 αγώνες, επίδοση που τον ανέβασε στην 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία του Εργοτέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζο Έφορντ: Ο Εργοτέλης, η γνώμη του Δώνη και ο ρόλος του Νταμπίζα

Έφορντ: Το «όχι» στον Εργοτέλη και η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης

Ο Έφορντ, ο Ατρόμητος και οι πωλήσεις που δεν ήρθαν...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.