Ο Έφορντ, ο Ατρόμητος και οι πωλήσεις που δεν ήρθαν...

SMS
13:01 | 03/09/2019

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να βρει μια συμφέρουσα πρόταση για τον Αμερικανό εξτρέμ με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να τον κάνει - την τελευταία στιγμή - κάτοικο Περιστερίου

Μαζί με τον Γιάννη Ιατρούδη, o Tζο Έφορντ αποτελούσε δύο ποδοσφαιριστές που ο Εργοτέλης είχε στο ''κάδρο'' των πωλήσεις. Aμφότεροι με συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2020, αυτή η περίοδος έμοιαζε η ιδανική - για την κρητική ομάδα - για μια γενναία πώληση. Όμως, τζίφος!

Παίκτες με καλή ηλικία, καλά νούμερα και θέληση για το κάτι παραπάνω περίμεναν στο ακουστικό τους, όμως πρόταση που να ικανοποιούσε τον Εργοτέλη, δεν ήρθε. Έτσι, αμφότεροι θα συνεχίσουν να φορούν τα ''κιτρινόμαυρα'' και αν δεν ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, η κρητική ομάδα κινδυνεύει να τους χάσει χωρίς να πάρει το παραμικρό αντίτιμο. Ότι, δηλαδή, συνέβη και με τον Ούγκο Κάιπερς.

Και για τους δύο ποδοσφαιριστές, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές, στις όποιες εξελίξεις υπάρχουν γύρω από τις υποθέσεις τους.

Μάλιστα, όσον αφορά τον Τζο Έφορντ, το Capitano.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του, υπόθεση που δεν προχώρηση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση για τον 23χρονο εξτρέμ έκανε και ο Ατρόμητος λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο Αναστασίου έχει καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, έψαχνε έναν παίκτη με ταχύτητα στα άκρα της επίθεσης όμως το deal τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση περιελάμβανε ένα χρηματικό ποσό προς τον Εργοτέλη καθώς και ποσοστό μεταπώλησης. Όμως, ούτε αυτή η πρόταση ικανοποίησε τους ''κιτρινόμαυρους'', οι οποίοι πλέον περιμένουν να δουν τη λύση θα προκύψει στα τηλεοπτικά και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να ανανεώσουν τα συμβόλαια του Έφορντ αλλά και του Ιατρούδη.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμα δρόμος και στις δύο περιπτώσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζο Έφορντ: Ο Εργοτέλης, η γνώμη του Δώνη και ο ρόλος του Νταμπίζα

Ο Παναθηναϊκός θέλει Έφορντ

Στον Εργοτέλη ο Ταουσιάνης!

Το «διαζύγιο» και... ο Πανιώνιος

Το σχόλιο του Γιάννη Χαμαλάκη: Ο Ταουσιάνης άργησε τρεις μήνες...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.