«Όταν η φιλανθρωπία τιμωρείται!»

11:21 | 20/06/2018

Διαβάστε την επιστολή του προέδρου συνδέσμου διαιτητών Ηρακλείου προς την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ

Την έκπληξη και την οργή του εκφράζει με επιστολή του ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Βασίλης Κοκκινάκης για την κίνηση της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΗ, να καλέσει σε απολογία τρία μέλη του Συνδέσμου που συμμετείχαν στην πρόσφατη «Γιορτή του Ερασιτέχνη και Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή» που διοργάνωσε ο ΣΑΕΠΗ στο Μαρτινέγκο.

Στην επιστολή του, ο κ. Κοκκινάκης εξιστορεί τα γεγονότα και επισημαίνει:

«Πριν 10 μέρες έγινε η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή στο γήπεδο Εργοτέλη. Ο κ. Ροδίτης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να διαθέσει ο σύνδεσμος 3 διαιτητές αφιλοκερδώς για να αγωνιστούν.

Όπως γίνεται 40 χρόνια τώρα, σαν πρόεδρος του Συνδέσμου τηλεφώνησα σε συναδέλφους και μετά χαράς δέχτηκαν. Διαιτήτευσε ο κ. Θέμελης τον ένα αγώνα και τον άλλο εγώ με βοηθούς τις κυρίες Φανουράκη και Επιτροπάκη. Παρούσα ήταν και η κ. Σταυρακάκη, αλλά δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί γιατί δεν έγινε τρίτος αγώνας.

Ξαφνικός τέσσερις μέρες μετά, δέχτηκαν έγγραφη κλήση σε απολογία και οι τρεις κοπέλες (καλά διαβάσατε, ακόμη και αυτή που δεν αγωνίστηκε) με το βαρύ κατηγορητήριο ότι βάσει του κανονισμού, δεν ενημερώθηκε η επιτροπή ορισμού ΕΠΣΗ.

Προφανώς οι κύριοι της επιτροπής φοβήθηκαν μην χάσουν τα πρωτεία στους ορισμούς και αποφάσισαν να δείξουν την πυγμή τους και να καλέσουν σε απολογία τις κοπέλες αλλά όχι εμένα και τον κ. Θέμελη.

Κύριοι της επιτροπής ορισμού, αν θέλατε να εφαρμόσετε τον κανονισμό, αρχίστε από εσάς τους ίδιους γιατί είστε οι πρώτοι που τον παραβιάζετε.

Κύριοι της επιτροπής ορισμού, αν θέλετε να δείξετε την πυγμή σας, αφήστε τα κοριτσάκια και δείξτε τη σε αυτούς που βγάζουν άθλιες ανακοινώσεις εναντίον των διαιτητών και δεν τους έχετε απαντήσει ούτε μία φορά 10 χρόνια τώρα.

Κύριοι της επιτροπής ορισμού, αφήστε τις κοπέλες ήσυχες και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για τον ορισμό διαιτητών σε φιλανθρωπικό αγώνα. Κύριοι της επιτροπής ορισμού, μια παροιμία λέει ότι θες να χτυπήσεις τον γάιδαρο και χτυπάς το σαμάρι.

Κύριοι της επιτροπής, ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Ηρακλείου σας βλέπει και σας κρίνει.

Καιρός όμως να ενημερωθεί και όλος αυτός ο κόσμος για όλα τα ψέματα που ακούγονται τώρα και πολύ καιρό και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Επιφυλάσσομαι».

Πηγή:
patris
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.