Όταν ο ΟΦΗ έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ

18:53 | 06/11/2019

Ο Όμιλος το έχει ξανακάνει κόντρα στον αήττητο ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ έχοντας πολλαπλά κίνητρα. Όχι μόνο της νίκης, για να βάλει τέλος στο αρνητικό μίνι-σερί των δύο ηττών, αλλά και για να βάλει τέλος στο μοναδικό επίτευγμα του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος μετράει 44 παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό, 35 χρόνια μετά. Τότε, 6 Ιανουαρίου του 1985, για την 13η (και γρουσούζικη όπως αποδείχθηκε) αγωνιστική, ο Όμιλος υποδέχθηκε στο Γεντί Κουλέ τον αήττητο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Μέχρι το ματς του Ηρακλείου, ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο ΟΦΗ από την άλλη, μία χρονιά πριν αναλάβει ο Ευγένιος Γκέραρντ και γράψει τη δική του ιστορία, δεν εντυπωσίασε σε εκείνο το πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην 10η θέση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός και θριάμβευσε με 3-1 του ΠΑΟΚ βάζοντας τέλος στο αήττητό του.

Για την ιστορία, για την κρητική ομάδα σκόραραν οι Τσιριμώκος (2) και Βλαστός, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Δημόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με φανέλες του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Οι δύο μεγαλύτερες νίκες του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.