Ουές - Σαρδινέρο: «Χημεία» με την πρώτη... ματιά

SMS
19:58 | 23/08/2020

Έδειξαν σαν να έπαιζαν… χρόνια μαζί.

Στο «Μαρκομιχελάκειο» έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ΟΦΗ της νέας σεζόν. Το καινούργια πρόσωπα, έτσι, συγκέντρωσαν, όπως ήταν λογικό, τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους.

Μπορεί να υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά για να φτάσει ο Όμιλος στα επιθυμητά επίπεδα, ωστόσο από τις Αρχάνες βγήκε η αρχική εικόνα.

Στο ματς κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας δύο παίκτες που παρουσίασαν πολύ καλό «πρόσωπο» ήταν ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές και ο Αντριάν Σαρδινέρο.

Κάλυψαν τη δεξιά πλευρά των «ασπρόμαυρων» και η αλήθεια είναι ότι τα πήγαν περίφημα. Ιδιαίτερες αντιστάσεις μπορεί να μη συνάντησαν από τους Λασιθιώτες, αλλά ακόμη κι έτσι, φάνηκε ότι μπορούν ν’ αποτελέσουν σημαντικές μονάδες της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως βρήκαν αμέσως «χημεία». Αν, δηλαδή, τους έβλεπε κάποιος που δεν ήξερε, το πιο πιθανό είναι να νόμιζε πως αγωνίζονται χρόνια μαζί.

Μετά από λίγες μόνο μέρες προετοιμασίας ο Έλληνας διεθνής ακραίος μπακ με τον Ισπανό εξτρέμ έχουν καταφέρει να βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο.

Έβγαλαν αρκετές όμορφες συνεργασίες και δεν είναι τυχαίο πως τα δύο από τα τρία γκολ του Σαρδινέρο προήλθαν από ασίστ «πάρε-βάλε» του Ουές.

Αμφότεροι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κεφάτοι και ήταν αναμφισβήτητα οι… πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο της σεζόν.

Ο Ούες με το «καλημέρα» επιβεβαίωσε πόσο καλός παίκτης είναι. Εξαιρετικός στο transition, τρέχει συνεχώς, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αναμένεται να έχει επιρροή στο δημιουργικό κομμάτι των «ασπρόμαυρων».

Και με τον ερχομό του στον Όμιλο κάνει, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας του Ηρακλειώτικου συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά, ο Σαρδινέρο «συστήθηκε» με την επίτευξη τριών τερμάτων. Διαθέτει «γλυκές» επαφές, καλή τεχνική και, όπως φάνηκε φυσικά, «πάει» στο γκολ. Ο τρόπος που άνοιξε το σκορ, μάλιστα, αποδεικνύει πως τελειώνει άψογα τις φάσεις.

Στη συνέχεια τα συμπεράσματα θα είναι σαφώς πιο ασφαλή, όμως η αρχή ήταν, αν μη τι άλλο, ικανοποιητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαμαντής τετραετίας στον ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ta highlights των Αρχανών

Φιλικά ΟΦΗ: Το πρώτο δείγμα

Στην κορυφή ο ΟΦΗ, τις εντυπώσεις ο Γιούχτας

Η ατάκα του Σίμου για τις επόμενες μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.