Ούτε γνωστοί, ούτε φίλοι!

SMS
20:54 | 04/02/2019

Σε αντίθεση με την... πρόβλεψη αρκετών, η μεταγραφική πολιτική του ΟΦΗ δεν κινήθηκε γύρω από παίκτες στο κοντινό περιβάλλον του Γιώργου Σαμαρά

Είναι γνωστό, ότι ο Γιώργος Σαμαράς διατηρεί στενή φιλική σχέση με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας. Από τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Σωτήρη Νίνη μέχρι τον Ανδρέα Σαμαρη και τον Παναγιώτη Κονέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή ο 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έγινε Αντιπρόεδρος του ΟΦΗ θα... προτείνει τους φίλους του στην ομάδα. Αρκετοί πάντως, γράφτηκαν σαν στόχοι του Ομίλου, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.

Από την πρώτη μέρα της επιστροφής στον ΟΦΗ μέσω άλλου πόστου, αυτό του Αντιπροέδρου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι θα ''φέρει τους κολλητούς του'', ''έμαθα από... μέσα ότι ο ΟΦΗ θα πάρει τον Σηφάκη'', "Ο Κονέ έρχεται για τον ΟΦΗ" και όλα αυτά τα ωραία που ακούγονται στην πόλη. Το χειρότερο, ότι κάποια από τα παραπάνω σενάρια μυθοπλασίας γράφτηκαν και σε site ως προϊόντα ρεπορτάζ, πάντα με αφορμή την φιλία με τον Big Sam.

Χωρίς να μειώνω την αξία των παραπάνω παικτών, αποδείχθηκε ότι ο ΟΦΗ δεν κινήθηκε για τέτοιου είδους μεταγραφικές κινήσεις. Ούτε, ο Γιώργος Σαμαράς ''έμπλεξε'' τις φιλίες του με την ομάδα, όπως αρχικά αρκετοί ''προέβλεπαν'' και αγνοούσαν εκείνοι που βλέπουν το ποδόσφαιρο διαφορετικά.

Η κρητική ομάδα προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Και στα μεταγραφικά. Αν το πετύχει, θα φανεί, όχι όμως με τα μέχρι τώρα Ελληνικά στερεότυπα. Σίγουρα πάντως, δεν έχει έως τώρα σύμμαχο την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Θυμίζω ότι έως τώρα η κρητική ομάδα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές τις κινήσεις, ίσως απομένει ακόμα μια ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Ήδη, πήραμε ένα δείγμα για το τι ποδοσφαιριστές θέλει η διοίκηση να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Νέους παίκτες, φιλόδοξους, με συμβόλαια άνω των 2,5 χρόνων. Η εξαίρεση (λόγω ηλικίας) του Γιαννούλη επιβεβαιώνει τον κανόνα (Ναμπί - Πάρσον - Μπράουν - Γιακουμάκης - Σακόρ - Βαζ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς η κακή πορεία επηρεάζει το project...

Ο δικός τους ΟΦΗ: Η μέρα που άρχισαν όλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.