Ούτε πανηγυρισμοί ούτε υπερβολές στον ΟΦΗ

SMS
21:30 | 01/09/2019

Χαμηλά η μπάλα στον Όμιλο μετά το σπουδαίο διπλό επί του Παναθηναϊκού.

Ταπεινότητα και σκληρή δουλειά. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που κρατάνε άπαντες στον ΟΦΗ μετά το σπουδαίο διπλό στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου. Ούτε πανηγυρισμοί ούτε υπερβολές και φυσικά κανένας εφησυχασμός για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Στον Όμιλο δεν κρύβουν την ικανοποίηση για το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση, αλλά ήδη κοιτάζουν το αύριο. Και το αύριο περιλαμβάνει δουλειά για να εμφανιστεί ο ΟΦΗ ακόμα πιο δυνατός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Την προσεχή Τετάρτη η κρητική ομάδα θα παίξει με τον Πλατανιά στο Μάλεμε φιλικό, ενώ λίγες μέρες μετά θα υπάρξει νέο ραντεβού αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ. Ο κόουτς του ΟΦΗ θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να συνεχίσει την προετοιμασία για τη δύσκολη συνέχεια, διατηρώντας χαμηλά την μπάλα.

Στον ΟΦΗ αποφεύγουν και τους πανηγυρισμούς, αλλά και τον πανικό. Ακόμα κι αν στα ματς με Άρη και Παναθηναϊκό οι «μελανόλευκοι» έμεναν χωρίς βαθμό, πάλι θα συνέχιζαν με ηρεμία και προσήλωση την προετοιμασία για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκης: Η μαγκιά του ΟΦΗ

Άνοιξε «διπλό» λογαριασμό ο Μάνος

Έχει πάρει τον «αέρα» του Παναθηναϊκού

Η λογική του ΟΦΗ για τους ελεύθερους

Ζωντανά το φιλικό Πλατανιάς-ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.