Παίκτης του Άγιαξ έπαιξε απέναντι στον ΟΦΗ... και τον Παναθηναϊκό!

SMS

Ποιος είναι ο 16χρονος Κένεθ Τέιλορ που αγωνίστηκε σε δύο φιλικά την ίδια ημέρα

Η αλήθεια είναι ότι δεν το συναντάμε συχνά σε επίπεδο προετοιμασίας και φιλικών αγώνων. Ένας παίκτης να παίζει σε δύο διαφορετικά φιλικά μέσα στην ίδια ημέρα. Αυτό συνέβη με τον 16χρονο ταλαντούχο μέσο του Άγιαξ, Κένεθ Τέιλορ στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Άιαντας χθες (Δευτέρα) απέναντι στον ΟΦΗ (15.00) και τον Παναθηναϊκό (20.00).

O Tέιλορ αγωνίστηκε για 23 λεπτά στο φιλικό με τον ΟΦΗ, μπήκε στη θέση του τραυματία Ντε Γιόνγκ, έπαιξε στο χώρο της μεσαίας γραμμής στην φιλική νίκη του Άγιαξ επί της κρητικής ομάδας με 6-2. Ο Κένεθ Τέιλορ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο προπονητής της Ολλανδικής ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ τον πήρε στην αποστολή με τους ''βασικούς'' και στο βραδινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αντικατέστησε τον Πρόμες στο 82' στο ματς που έγινε στο ''Άμστερνταμ Αρένα'' και οι ''πράσινοι'' επικράτησαν με 2-1. Δύο φιλικά την ίδια ημέρα, σε διαφορετικό γήπεδο.

O Κένεθ Τέιλορ θεωρείται ένα από τα wonderkid του Άγιαξ. Γεννημένος στο Άλκμααρ, παίκτης που κινείται στην μεσαία γραμμή με κατεύθυνση μεσοαμυντικά και την θέση ''6'', τον αποκαλούν νέο - Κροος ενώ δεν είναι απίθανο, όπως γράφουν οι Ολλανδοί, να πάρει φέτος αρκετά ματς στα πόδια του με την ανδρική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το live του αγώνα

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ

Δείτε τα γκολ του Άγιαξ

Τρομερή η παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Άγιαξ

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.