Η πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ στο Αγρίνιο και το ζητούμενο 4x4

SMS
20:56 | 26/09/2023

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16.00) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με στόχο την 4η σερί νίκη στο γήπεδο του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών, και αύριο (16.00) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 6η αγωνιστική της Superleague. H κρητική ομάδα ταξίδεψε με τις γνωστές απουσίες με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις, ώστε να... ρεφάρει το ''Χ'' με τον Ατρόμητο, ενώ ακολουθεί το απαιτητικό ματς με την ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, επίσης με απουσίες αλλά και επιστροφές.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λιθουανός προπονητής ίσως προχωρήσει σε λελογισμένες αλλαγές και μίνι ροτέισον. Ίσως δούμε τον Μπάουμαν αντί Σωτηρίου, τον Γκλαζέρ στο αρχικό σχήμα ενώ δεδομένα ο Πασαλίδης έχει κερδίσει την θέση του βασικού στην τριάδα των στόπερ. Ερωτηματικό το τι θα γίνει στα αριστερά, θα προτιμηθεί ο φορμαρισμένος Αμπάντα ή ο Τοράρινσον, ενώ θέση διεκδικεί και ο Νέιρα πίσω από τον Φελίπε.

Η ομάδα του Παναιτωλικού είναι υπό πίεση, με τους οργανωμένους οπαδούς να βγάζουν ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες, εξαιτίας της κακής πορείας της ομάδας, αυτή την πίεση θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ. Ο Όμιλος έχει επίσης σύμμαχο και την καλή παράδοση και τις πειστικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια στο Αγρίνιο.

Πέρυσι, ο ΟΦΗ κέρδισε δύο φορές στο γήπεδο του Παναιτωλικό και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Με 0-2 στα πλέι άουτ και με το εκκωφαντικό 0-4 στην κανονική περίοδο, με τον Ντίκο να κάνει ''όργια'' στο ματς. Μάλιστα, ο ΟΦΗ είχε φύγει νικητής και την σεζόν 2021, με ανατροπή (2-1), με πολύ καλή εμφάνιση του Νέιρα.

Η αναμέτρηση θα ανοίξει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής, θα μεταδοθεί απ'ευθείας από το COSMOTE SPORT ενώ θα έχετε την δυνατότητα για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Capitano.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για το Αγρίνιο

Τα back to back παιχνίδια και το λελογισμένο ροτέισον

Ο Αμπάντα, ο Φελίπε και ο ΟΦΗ που «ακροβατεί»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.