Η μεγάλη «μάχη» της μεσαίας γραμμής

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ διαθέτει μία εξαιρετικά πεντάδα στα χαφ και δε γίνεται να μη μείνει κάποιος παραπονεμένος κάθε φορά.

Και στο τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον Άρη ακούστηκαν ξανά ερωτήματα τύπου: «Γιατί δεν έπαιξε ο Σακόρ;», «Γιατί βγήκε ο Στάικος;».

Η προπονητική ανέκαθεν… προσέλκυε αρκετά μεγάλη μερίδα των ποδοσφαιρόφιλων και φυσικά κάτι ανάλογο ισχύει και στον Όμιλο.

Ο Γιώργος Σίμος κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγώνα που έρχεται, προκειμένου το συγκρότημα του να εμφανίζεται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας και όσο γίνεται πιο διαβασμένο.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως όταν δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς, η μεσαία γραμμή δημιουργεί ευχάριστους «πονοκεφάλους» στον 42χρονο τεχνικό.

Στις δύο θέσεις, δηλαδή, πίσω από το «10» υπάρχει πολλή ποιότητα και ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Οι Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Σακόρ και Βίκτορ είναι παίκτες υψηλού, αν μη τι άλλο, επιπέδου και προσφέρουν άλλη δυναμική στους «ασπρόμαυρους».

Τον πρώτο λόγο μέχρι τώρα έχει το δίδυμο από την Αργεντινή, καθώς οι Μεγιάδο και Νέιρα έχουν δημιουργήσει μία απίστευτη «χημεία» και δύσκολα μπορεί να «σπάσει» αυτή η δυάδα.

Από’ κει και πέρα, όμως, και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, όταν παίρνουν τις ευκαιρίες τους από τον νεαρό τεχνικό, ανταποκρίνονται και με το παραπάνω.

Ο Στάικος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαρκώς ανεβαίνει, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Σακόρ, που έχει κάνει ορισμένα σπουδαία ματς.

Ακόμη και ο Βίκτορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί λιγότερο, βγάζει προσωπικότητα και χαρακτήρα στο χορτάρι.

Αυτό φυσικά είναι δεδομένο ότι μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση μπορεί να προκαλέσει στον Σίμο, μιας και το συγκρότημα του διαθέτει σημαντικά «όπλα» στον άξονα.

Μονάδες τέτοιου βεληνεκούς σε ποιότητα και ποσότητα δεν έχουν πολλές ομάδες στην Super League 1.

Είναι, επίσης, γεγονός πως σε κάθε ματς θα υπάρχουν κάποιος ή κάποιοι, που θα νιώθουν αδικημένοι, αφού δεν μπορούν να παίξουν όλοι μαζί στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Play off: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία

Χαμένο πέναλτι, δοκάρι και... 6η θέση!

Γκολ και φάσεις από το «Γεντί Κουλέ»

Σίμος: «Κρατάμε τα θετικά των Playoffs, του χρόνου καλύτεροι»

Το σχόλιο του Δημήτρη Πιτσουλάκη: Δεν έπιασαν τα «τρικ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.