«Πάντα θα ματώνω τη φανέλα…»

17:23 | 10/06/2018

Ο Νίκος Ποτουρίδης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως θα… ματώνει πάντα τη φανέλα και πρόσθεσε πως από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

«Πάντα θα ματώνω τη φανέλα και θα δίνω το 100% για τον ΟΦΗ. Οι συζητήσεις πήγαν καλά με τη διοίκηση. Δεν είχαμε θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή, είχα ξεκαθαρίσει πως θέλω να συνεχίσω στην ομάδα», υποστήριξε.

Για τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λιγκ, 26χρονος κεντρικός αμυντικός είπε:  «Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά για μας και τώρα έχουμε μπροστά μας την Σούπερ Λιγκ, μια κατηγορία που θέλει σκληρή δουλειά και έχει μεγάλες απαιτήσεις. Σκυμμένα κεφάλια και συνεχίζουμε τη δουλειά» επισημαίνει ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ.

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει κρατήσει τον βασικό κορμό επεσήμανε: «Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Είμαστε μια οικογένεια. Δεμένοι μεταξύ μας και ξέρει ο ένας τον άλλο. Όποιο νέο πρόσωπο και αν έρθει όμως, εμείς θα τον αγκαλιάσουμε, όπως κάναμε και τον Ιανουάριο, με τα παιδιά που ήρθαν και μας βοήθησαν πολύ».

Ο Ποτουρίδης, τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για τη στήριξη του. Η υπόσχεση μου είναι ότι θα δίνω πάντα το 100% και θα ματώνω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι, όπως έκαναν και φέτος, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.