Παράπονα οπαδών στην επιστροφή του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Μικρή μερίδα οπαδών βρέθηκε στο «Ν.Καζαντζάκης» κατά την επιστροφή του ΟΦΗ

Συγκεκριμένα, οπαδοί του Ομίλου πήγαν το βράδυ της Κυριακής στο «Νίκος Καζαντζάκης» περιμένοντας την αποστολή της ομάδας από την Αθήνα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η αποστολή επέστρεψε και οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε ήρεμο κλίμα και τόνο με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Από αυτό απουσίαζε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα -κάτι που ήταν προγραμματισμένο- για ένα προσωπικό ζήτημα.

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο «Καζαντζάκης» εξέφρασαν τα παράπονά τους και την απογοήτευσή τους χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση και ζήτησαν να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα και να δουν περισσότερο πάθος από τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος των δύο πλευρών έγινε σε κόσμια πλαίσια και μετά από λίγη ώρα άπαντες αποχώρησαν προς τον προορισμό τους.

Όπως είναι λογικό, επικρατεί γενικότερα απογοήτευση από τους φιλάθλους όχι μόνο για το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, αλλά για την εικόνα στα περισσότερα από τα εφετινά παιχνίδια. Ο κόσμος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο μπορεί να μην ήταν μεγάλος, αλλά φρόντισε να εκφράσει τα παράπονά του. Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήρθε η πρώτη, ηχηρή, αντίδραση από το σύνδεσμο στις Αρχάνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1

Τα highlights: Έτσι ήρθε το «χαστούκι»: Η ανατροπή και το «βόλεϊ» στην άμυνα του ΟΦΗ

Σίμος: «Μας πονάει...»

Έχασε το ματς, έχασε και τον Νέιρα

Δημήτρης Καρυωτάκης: Οι ευθύνες που το καράβι πήγε στα βράχια


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.