Πεδιάδα: «Το Σάββατο γίναμε μάρτυρες μιας κλοπής...»

19:35 | 22/01/2019

Η Πεδιάδα εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του αγώνα με τον Κύδωνα.

Το σύνολο του Χρήστου Μαυρόπουλου έχασε σε «νεκρό» χρόνο από τους Χανιώτες, έπειτα από μια λανθασμένη απόφαση και έτσι εξέδωσε ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για «κλοπή» και ζητάει την τιμωρία της κ. Αρτεμάκη.

Αναλυτικά: «Σαν σωματείο επιλέξαμε να μην τοποθετηθούμε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Κύδων - Πεδιάδας Αοχ γιατί θέλαμε η ανακοίνωση που θα βγάλουμε να μην είναι εν βρασμώ. Το Σάββατο λοιπόν γίναμε μάρτυρες μιας κλοπής εις βάρος της ομάδας μας, εις βάρος των κόπων μας, εις βάρος του ιδρώτα των παιδιών μας, εις βάρος των θυσιών που κάνουν οι αθλητές μας για να βρίσκονται στο μπάσκετ.

Τα λόγια είναι περιττά όταν βλέπει κανείς το βίντεο με την επίμαχη φάση, μπορείτε κύριοι και κύριες να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Αγαπητοί φίλοι του κρητικού μπάσκετ ήταν καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Για να προστατεύσουμε τους παίχτες μας, το άθλημα και εφόσον ο χρόνος ήταν νεκρός  και το αποτέλεσμα είχε κριθεί αποφασίσαμε να αποχωρήσει η ομάδα μας από το παρκέ πριν την ολοκλήρωση των ελεύθερων βολών που σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό την διακωμώδηση του αθλήματος. Ζητάμε από τον  ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ την παραδειγματική τιμωρία της κυρίας Αρτεμάκη. Ευχόμαστε να μην ξανά συμβεί κάτι αντίστοιχο σε καμία άλλη ομάδα.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΑΟΧ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.