Περιόρισε τις... κακές συνήθειες και ελπίζει

Απόψεις

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του ΟΦΗ έως τώρα στα πλέι άουτ.

Ο Όμιλος παρουσιάζει ένα διαφορετικό-βελτιωμένο- πρόσωπο στα πλέι άουτ και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στο στόχο της απευθείας παραμονής.

Ο βαθμός στη Ριζούπολη είναι πολύτιμος, αν και κακά τα ψέματα, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα και κρίσιμα για τους "ασπρόμαυρους".

Με την ανάληψη, πάντως, της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Νιόπλια, έχουν γίνει... βήματα προς τα μπρος. Αυτό, εξάλλου, αποδεικνύεται από το γεγονός πως παραμένουν αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα της σωτηρίας, έπειτα από τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Το στοιχείο που μπορεί να κάνει κάποιον να αισιοδοξεί είναι ότι ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις... κακές συνήθειες που εμφάνιζε την κανονική περίοδο, ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Οι κακές αντιδράσεις, η έλλειψη συγκέντρωσης, τα εύκολα λάθη και η... τρικυμία στα μετόπισθεν, συνέθεταν το "τοπίο" σε αρκετές αναμετρήσεις του Ομίλου.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, είχαν εξελιχθεί σε μια "ασθένεια" για την ομάδα του Ηρακλείου, που έχασε... μόνη της αρκετά παιχνίδια και αδίκησε αρκετά τον εαυτό της.

Στα πλέι άουτ, ωστόσο, τα πράγματα είναι-ευτυχώς-διαφορετικά. Αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα 5 λεπτά της συνάντησης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου υπήρξε... χοντρό θέμα, οι "ασπρόμαυροι" έχουν επιδείξει ένα σοβαρό προφίλ.

Σπάνια κινδυνεύουν, βγάζουν μεγαλύτερη σιγουριά και μπορούν να αφήνουν μακριά από την εστία τους τους αντιπάλους.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στα δύο από τα τρία ματς που έχει δώσει, έχει κρατήσει το μηδέν πίσω, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα.

Αν ο Όμιλος καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα του και στον δημιουργικό τομέα, τότε είναι δεδομένο πως θα κρατηθεί και χωρίς πρόβλημα στη Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ:

Μανόλης Γρηγοράκης: Από τη μύγα ξύγκι

Δημήτρης Καρυωτάκης: Είναι ακόμα ζωντανός... αλλά έτσι όχι για πολύ!

Σταύρος Καραΐνδρος: Εκεί που η σκοπιμότητα συναντά την ψυχολογία της ύλης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.