Πέρσον... αγνοείται

SMS
18:56 | 30/04/2019

​Ο Σουηδός φορ ήρθε τον χειμώνα στον ΟΦΗ, αλλά δεν έχει πείσει ακόμα το τεχνικό τιμ και δεν έχει κερδίσει φανέλα βασικού.

Η αλήθεια είναι ότι Ερικ Πέρσον ήταν μεταγραφή χαμηλού ρίσκου. Αγνωστος στο ελληνικό κοινό, ο Σουηδός επιθετικός ήρθε σαν ακόμα μία επιλογή για το επιθετικό κομμάτι, αλλά ουσιαστικά ποτέ δεν αποτέλεσε την προτεραιότητα του τεχνικού επιτελείου. Ειδικά με την άφιξη του Γιώργου Γιακουμάκη, ο Πέρσον έγινε τρίτη επιλογή πίσω και από τον Βουό.

Ακόμα και όταν ο Βέρα αντιμετώπιζε προβλήματα απουσιών στους φορ, δεν εμπιστεύτηκε τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ουσιαστικά περιμένει το καλοκαίρι για να αρχίσει την προετοιμασία με τον ΟΦΗ υπό κανονικές συνθήκες, αναμένοντας την ευκαιρία.

Στην κρητική ομάδα δεν έχουν ξεχάσει τον Πέρσον ούτε κάνουν δεύτερες σκέψεις, απλώς δεν βιάζονται και δεν θέλουν να τον πιέσουν. Βέβαια, περιμένουν πολλά περισσότερα από τον ίδιο, κυρίως στο κομμάτι της προσαρμογής.

Με τα τωρινά δεδομένα και παρά τα προβλήματα στη γραμμή κρούσης, είναι δύσκολο να αγωνιστεί βασικός στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η λογική λέει ότι ο Βέρα θα πάει σε άλλες λύσεις και ουσιαστικά θα παίξει με «ψευτοεννιάρι». Εκτός αν γίνει η έκπληξη και ο Σουηδός φορ πάρει φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν προπονήθηκε ο Βαζ

Πάμπος Παμπουλής στο Capitano.gr: «Τα καλύτερα μου χρόνια στον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.