Πήρε παίκτη από τη Λα Κορούνια ο Απόλλων Λάρισας!

10:55 | 19/06/2021

Πρώτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας εν όψει της νέας περιόδου.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου Ουρουγουανού μέσου, Νάτσο Γκονζάλες που έμεινε ελεύθερος από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού άσου από την Deportivo La Coruña, Juan Ignacio (Nacho) González. Ο Nacho Gonzalez γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 1993 (27 ετών) στην πόλη Paysandú της Ουρουγουάης, έχει ύψος 1.75 και είναι 78 κιλά. Είναι διεθνής με την U-22 της Εθνικής Ουρουγουάης, ενώ στην Deportivo de La Coruña, φορούσε την φανέλα με το Νο 16. Ο Nacho είναι ένα χαρισματικό 10άρι που οργανώνει παιχνίδι αλλά σκοράρει και με τα δυό του, πόδια!

Την καριέρα του την "έχτισε" στην Danubio, όπου την εξαετία 2012-18 κατέγραψε 159 συμμετοχές πετυχαίνοντας 15 τέρματα. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Defensa y Justicia, San Martin, Plaza Colonia πριν καταλήξει τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Deportivo La Coruña από όπου έρχεται στην Ελλάδα και δη στον Απόλλωνα. Ο Nacho Gonzalez υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την λαρισινή ομάδα. «Bienvenido a nuestro equipo Nacho Gonzalez».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.