Πίσω στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ - Τι δήλωσαν Μανδάς και Πασαλίδης

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επέστρεψε από την Ολλανδία μετά από 15 μέρες και θα συνεχίσει τη δουλειά στο ΒΑΚ. Oι δηλώσεις από το αεροδρόμιο.

Στο Ηράκλειο έφτασε το βράδυ της Κυριακής η αποστολή του ΟΦΗ, μετά από 15 μέρες παραμονής στην Ολλανδία όπου έλαβε χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο ΟΦΗ έδωσε επί ολλανδικού εδάφους τρία φιλικά, με το τελευταίο το Σάββατο απέναντι στην Ουτρέχτη όπου ηττήθηκε 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Nταμπράουσκας θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο ΒΑΚ μετρώντας πλέον αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ έχουν να δώσουν ακόμη δύο φιλικά, με Ατρόμητο και Φιορεντίνα.

Στο «Νίκος Καζαντζάκης» μίλησαν οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Χρήστος Μανδάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προετοιμασία, στη δουλειά που έγινε στην Ολλανδία και σε αυτή που ακολουθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μανδάς: «Μία καλή πορεία στο κύπελλο και γιατί όχι να το κατακτήσουμε»

Ο Χρήστος Μανδάς δήλωσε: «Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε πάρα πολύ και παίξαμε δυνατά φιλικά. Το κέρδος είναι ότι από το πρώτο φιλικό έως το τρίτο υπάρχει πρόοδος και αυτός είναι που θέλουμε να πετύχουμε. Θέλω να είμαι καλά και να είμαι υγιής για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του. Θέλουμε μία καλή πορεία στο Κύπελλο, γιατί όχι να το πάρουμε. Στο πρωτάθλημα θέλουμε αρχικά να μπούμε στα πλέι οφ και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε θέση στην Ευρώπη».


IMG_20230730_204706.jpg#asset:461593

Πασαλίδης: «Υπάρχουν προσδοκίες και καλά κάνουν και υπάρχουν»

Από την πλευρά του, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είπε: «Υπάρχουν προσδοκίες και καλά κάνουν και υπάρχουν γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Και στο Ηράκλειο και στην Ολλανδία δουλέψαμε πολύ καλά, το θέμα είναι να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα επίσημα. Είμαστε σχεδόν ίδια ομάδα με πέρυσι και αυτό είναι θετικό και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Εγώ θέλω να έχω την υγεία μου, να είναι όλη η ομάδα καλά και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.