Πίτσος: «Ο Γιούχτας έχει την ποιότητα και την εμπειρία»

21:06 | 24/10/2019

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε για το σπουδαίο ματς με τον Ηρόδοτο.

Ο Γιούχτας υποδέχεται την Κυριακή (27/10) τους πρωτοπόρους και ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος σ’ αυτό το παιχνίδι, τόνισε πως το συγκρότημα του μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Αναλυτικά δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και όταν απέναντί σου υπάρχει ένα όνομα όπως ο Ηρόδοτος, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Ο Γιούχτας έχει την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειρίζεται τέτοια ντέρμπι, όπως έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Είναι θέμα ποδοσφαιριστών, προσωπικοτήτων και εγωισμού που θα βγάλουν στο γήπεδο. Το πόσο οι παίκτες-κλειδιά θα βρεθούν στην καλύτερή τους μέρα. Αναμφίβολα και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εμείς σίγουρα θα έχουμε απουσίες όμως όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί φέτος, όποτε κι αν έχουν κληθεί να παίξουν, έχουν ανταποκριθεί απόλυτα σε αυτό που τους ζητάω. Δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε το ίδιο μοτίβο, είναι πολύ αισιόδοξο ότι επιθετικά δημιουργούμε πολλά πράγματα και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα βρει και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο γκολ».

Αναφερόμενος στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Ηρόδοτος, ο Πίτσος επεσήμανε: «Νομίζω ότι δεν είναι έκπληξη που ο Ηρόδοτος είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα καθώς αν κοιτάξουμε το πρόγραμμά του, ήταν όλα παιχνίδια που μπορούσε να τα κερδίσει και το έκανε, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες. Ασφαλώς και είναι μια δουλεμένη ομάδα με πολλές λύσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.