Πλήγμα με Παπαστεριανό

18:40 | 11/03/2018

«Πύρρειος» τείνει να χαρακτηριστεί η νίκη του ΟΦΗ επί των Τρικάλων, καθώς δυο βασικότατα στελέχη του αποχώρησαν από τον αγώνα με προβλήματα.

Μανόλης Παπαστεριανός και Πάτρικ Βουό έγιναν αναγκαστική αλλαγή, αμφότεροι με πρόβλημα στον δικέφαλο. Και αν για τον Ιβοριανό οι πρώτες ενδείξεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό –εξάλλου συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου- δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Έλληνα μέσο. 

Ο Παπαστεριανός, από τους πλέον πολύτιμους και σταθερά καλούς σε απόδοση παίκτες του εφετινού ΟΦΗ, θα χάσει όπως δείχνουν τα πράγματα σίγουρα τον επόμενο αγώνα στην Καλλιθέα και από εκεί και πέρα θα φανεί το αν θα στερηθεί ο προπονητής του τις πολύτιμες υπηρεσίες του για περισσότερο χρονικό διάστημα. 

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Παπαδόπουλος στάθηκε στον τραυματισμό του Μακεδόνα μέσου, επιβεβαιώνοντας την απουσία του για το ματς της 22ης αγωνιστικής, ενώ παρουσιάσθηκε κάπως πιο αισιόδοξος για τον Βουό. Ο Παπαστεριανός θα υποβληθεί τη Δευτέρα (12/3) σε μαγνητική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.